Plaja exotica cu ape turcoaz

12 Nopti de poveste pentru vara aceasta!

A venit vacanta de vara si odata cu ea iti propunem 12 nopti de poveste! Ne bucuram enorm ca incep noptile noastre de poveste, nopti instelate la malul marii sau in orase incredibile din lumea intreaga. Indiferent unde veti pleca vara aceasta, va dorim calatorii frumoase si distractie maxima.

12 Nopti de poveste

1. O seara la Moulin Rouge in Paris va fi de neuitat! Viziteaza orasul luminilor si bucura-te de atmosfera romantica si incitanta!

 

2. O noapte de vara in Amsterdam, cu o plimbare pe canale si o incursiune in cluburile din centrul vechi al orasului iti va transforma vacanta intr-o perioada magica.

 

3. Alege o vacanta in Rio de Janeiro si cazeaza-te la un hotel de langa celebra plaja Copacabana. Privelistile iti vor taia respiratia.

 

4. Mergi in Thailanda in concediu? Atunci cu siguranta vei avea parte de nopti instelate, la piscina sau la malul marii, muzica buna si pace interioara.

 

5. Se spune ca in Santorini sunt cele mai frumoase apusuri din lume. Insa noptile cu luna plina le intrec…

 

6. Foarte multa lume te va sfatui sa stai departe de strazile Barcelonei noaptea. Eu am petrecut insa o noapte de vara plimbandu-ma pe bulevardele orasului si va pot spune ca Barcelona este de vis! Nu rata o astfel de experienta!

 

7. New York-ul este incredibil ziua, insa noaptea te va fascina. Plimba-te prin Manhattan si admira luminile unui oras care nu doarme niciodata.

 

8. Daca ajungi in America, nu rata Las Vegas-ul! Chiar daca nu joci la casino, imaginile acestui oras nascut in desert te vor lasa fara cuvinte.

 

9. Ti-ai propus o vacanta in Asia de SE vara aceasta? Iti recomand sa vizitezi Singapore si sa te plimbi noaptea pe strazile inundate de lumini.

 

10. Si tot in Singapore, nu rata un night safari. Surprizele se vor tine lant si vei avea parte de o adevarata experienta!

 

11. Mergi la plaja in Maldive? Iata asa vei putea petrece o noapte romantica!

 

12. Unde te poti distra cel mai bine vara aceasta? In Ibiza, normal. Noptile sunt pline de culoare si atmosfera!

Foto: wallpepers.com, panoramio.com, commons.wikimedia.org

 Oriunde vei alege sa mergi in vacanta, iti dorim nopti magice, aventuroase si romantice!

No Comments :