Veltravel este in primul rand o echipa. Abia dupa aceea este o afacere. O afacere din care toata lumea trebuie sa castige. Pentru a putea face acest lucru, vom incerca sa fim in permanenta atenti la dorintele Dumneavoastra.

Veltravel va ofera experienta unor oameni care au descoperit ca timpul pierdut si banii dati in plus pentru a obtine o informatie de specialitate, pot fi de domeniul trecutului.

Acesta este motivul pentru care am dezvoltat aceasta platforma de vanzari online si am ales sa fim prezenti intr-un mediu care se dezvolta din ce in ce mai rapid. Am ales sa fim singura companie care sa dezvolte si sa exploateze prin puterile sale, in totalitate cu resurse romanesti, un sistem de rezervari care sa se poata bate oricand cu cei mai importanti jucatori din piata de turism, atat cea interna cat si cea internationala.

Blogul a venit ca o urmare fireasca a dezvoltarii noastre, motiv pentru care vom incerca sa pastram un limbaj usor, prietenesc, cu sfaturi si propuneri facute nu de niste agenti de turism ci de niste prieteni.

Vacantele Dumneavoastra reusite inseamna demonstreaza succesul nostru!

Cautari usoare! Vacante placute!
Echipa Veltravel!

 


No Comments :

Lasă un răspuns :