Cele mai frumoase plaje ale Greciei

Posted by By at 28 January, at 08 : 09 AM Print

Cele mai frumoase plaje ale Greciei

Grecia este una dintre cele mai interesante si mai romantice tari din Europa, datorita traditiilor sale, a oamenilor primitori, a peisajelor care iti taie respiratia, e resorturilor elegante, dar – mai ales – a plajelor de poveste. Iata mai jos un top al celor mai frumoase si boeme plaje de pe insulele grecesti. Va doresc sa va gasiti inspiratia in aceste fotografii si sa petreceti o vacanta de neuitat sau macar un weekend de vis in Grecia. Iata mai jos cele mai frumoase plaje grecesti…

 

Cele mai frumoase plaje ale Greciei

 

1. Porto Katsiki, Vasiliki, Insula Lefkada – este o insula din vestul Greciei, iar cel mai mare oras din apropiere este Patra.

 

2. Plaja Shipwreck, Insula Zakynthos – se afla in SV-ul Greciei, tot in apropiere de orasul Patra, aceasta plaja este fara indoiala una dintre cele mai frumoase din lume.

 

3. Super Paradise beach, Mykonos – Mykonos este una dintre cele mai interesante insule ale Greciei, o insula a petrecerilor, aflata in Marea Egee, in partea de SE a Greciei, in apropiere de Atena.

 

4. Red beach, Santorini – Santorini este insula celebra a Greciei, cu apusuri dramatice si case albe, incremenite in timp, aflata in sudul extrem al tarii si care ofera peisaje spectaculoase.

 

5. Elafonissos beach, Insula Elafonissos – se afla in sudul Greciei, lipita practic de continent, iar plajele sunt incredibil de frumoase.

 

6. Balos beach, Creta – plaja se afla in nordul celei mai mari insule a Greciei, este pustie si impresionanta.

 

7. Myrtos beach, Insula Kefalonia – aflata in sudul tarii, insula ofera peisaje de vis si o plaja perfecta, cu nisip alb.

 

8. Fakistra beach – se afla in centrul tarii, pe partea de est, intre Salonic si Atena, iar stancile si nisipul auriu creaza un cadru natural perfect pentru un concediu asa cum ai visat.

 

9. Petroulades beach, Corfu – insula se afla in vestul Greciei si are plaje albe, inconjurate de stanci de calcar si vegetatie bogata. Apele turcoaz sclada intinderile de piatra si nisip.

 

10. Tsigrado beach, Insula Milos – se afla in SV-ul Greciei, iar la plaja ascunsa intre stanci se poate ajunge doar cu barca.

 

Foto: panoramio.com, nettravel.cz

Avion + Hotel Bilete Avion Litoral Toate ofertele Vacante Vacante , , , , , ,

Related Posts

Post Your Comment

Despre Noi

Blogul Veltravel reprezinta o noua modalitate de a pastra legatura cu clienti nostri. Intr-un limbaj usor, personal, vom incerca sa aducem mai aproape de Dvs. cele mai cautate destinatii, in functie de anotimp.

Mai multe despre noi>