Plaja exotica cu ape turcoaz

City-break de toamna. Oferte excelente!

City break de toamna? Ofertele sunt excelente! Este cel mai frumos anotimp in care poti vizita orasele impunatoare ale Europei, fara sa te inghesui cu milioane de alti turisti si fara sa dai o avere pe vacanta ta. Continuam seria city-break-urilor de toamna inceputa saptamana trecuta si va prezentam alte orase de poveste, recomandate pentru un weekend relaxant, pentru care avem oferte excelente. Iata care sunt acestea…

City-break de toamna. Oferte excelente! (2)

1. Geneva

Conform unui studiu publicat de compania de consultanta americana Mercer Human Resource Consulting, Geneva ocupa primul loc (la egalitate cu Zurich) in lista oraselor cu cea mai buna calitate a vietii.

Iata aici ofertele noastre!

 

2. Milano

Orasul modei si magazinelor de lux te asteapta cu portile deschise. Viziteaza Duomo, mananca o pizza delicioasa si bea un espresso de vis. Nu uita sa vizitezi parcurile acestui oras, sunt minunate!

Iata aici ofertele noastre!

 

3. Bruxelles

In Bruxelles poti vizita Piata Mare, Teatrul Regal al Monedei, Parcul Jubileului, Catedrala Sfantul Mihail si Sfanta Gudura, Basilica de la Koekelberg, a 5-a din lume ca marime, Cartierul Marolles, Bruparck, dar si multe altele.

Iata aici ofertele noastre!

4. Lisabona

Orasul delicioaselor pasteis de nata, al muzicii fado si al oamenilor extrem de frumosi, Lisabona te asteapta pentru o vacanta relaxanta, cu peisaje superbe si hoteluri chic.

Iata aici ofertele noastre!

 

5. Madrid

Capitala Spaniei te va intampina cu muzica traditionala, cu churros si ciocolata calda, cu tapas si sangria. Mergi neaparat la spectacole de muzica si dans, viziteaza muzeele fabuloase de aici si petrece timp de calitate in tavernele locale.

Iata aici ofertele noastre!

 

6. Valencia

Valencia este un oras elegant si foarte curat, modern si sofisticat. Hotelurile sunt superbe, oamenii primitori, iar traditiile foarte bine pastrate. Te va impresiona orasul, fie ca mergi pe jos sau cu metroul, fie ca esti atras de monumente sau de cluburi de noapte.

Iata aici ofertele noastre!

 

7. Dublin

Dublinul este o imbinare perfecta intre nou si vechi. Este un oras cultural, elegant si frumos, iar cartierul Temple Bar este o zonă cunoscuta mondial pentru viata sa de noapte vibranta. Nu te vei plictisi aici!

Iata aici ofertele noastre!

 

8. Napoli

Unii iubesc acest oras, altii il urasc. Trebuie sa mergi in Napoli pentru a vedea din ce categorie faci parte. Napoli este un melanj de cladiri cu arhitectura bogata, de rufe agatate la uscat intre blocuri, de baruri micute si romantice, de pizzerii unice in lume si de biserici uluitoare. In plus, din Napoli poti merge o zi pe Coasta Amalfitana!

Iata aici ofertele noastre!

 

9. Amsterdam

Amsterdamul este unul dintre cele mai elegante si mai frumoase orase din Europa. Trebuie sa mergi acolo macar o data in viata! Canalele sale sunt impresionante, istoria bogata, iar localnicii sunt fantastici. Inchiriaza o bicicleta si plimba-te pe malul canalelor sau fa un traseu cu barca de o zi!

Iata aici ofertele noastre!

Foto: panoramio.com

No Comments :