Plaja exotica cu ape turcoaz

Luna ta de miere. Circuit romantic!

Luna de miere este una dintre cele mai frumoase perioade din viata noastra, pe care o vom tine minte pentru totdeauna. De aceea, alegerea destinatiei care ti se potriveste este foarte importanta. Majoritatea cuplurilor isi doresc sa mearga la mare, se indreapta spre locatii exotice, tropicale, sau aleg hoteluri de lux pentru aceasta perioada de inceput, din viata lor. Insa de ce sa zbori peste mari si tari, cand ai posibilitatea sa petreci o vacanta perfecta chiar in Europa, pe malul Mediteranei, intr-un circuit romantic de neegalat?

0

Luna ta de miere. Circuit romantic!

1. Rezerva-ti bilete de avion la o cursa aeriana spre Genova. Frumosul si anticul oras este cel mai mare port al Italiei la Mediterana, este denumit „la Superba” si are un trecut glorios, fiind renumit pentru arta, muzica, gastronomia, arhitectura si peisajele sale. Centrul vechi al Genovei este medieval si baroc, cu stradute inguste, pietruite si cu baruri elegante. Bisericile dateaza de secole, iar farul La Lanterna vegheaza acest oras boem. In Genova vei gasi parcuri imense, promenade, un port vechi superb, o corabie de pirati trasa la mal, ziduri si fortarete, palate si biserici, dar si cartiere elegante, ridicate pe munte, de unde peisajele cu Mediterana la apus sunt incredibile.

1

La iesirea din Genova, pe Via dei Castelli, se afla un castel de poveste, numit La Meridiana. Intr-o gradina vesnic verde, cu flori exotice si terenuri de golf, maretul palat baroc te intampina cu lumini calde. Este decorat in stil rustic italian, insa confortul este de 5 stele. Apartamentele romantice sunt atat de frumoase, incat iti va fi greu sa pleci de aici. La Meridiana gasesti sauna, dormitoare seducatoare, pasuni pe care sa calaresti si un restaurant italian de lux.

2

2. Dupa cateva zile de rasfat complet, daca vei lua un autobuz sau o masina si vei parcurge 400 de km, vei ajunge pe coasta Frantei, in superba Marsillia. Traseul este unul dintre cele mai frumoase din lume: strabati Riviera Italiana, ajungi in San Remo, apoi treci in Franta si te poti opri la Nisa, Cannes sau Monte Carlo. Marsillia este al doilea oras ca marime din Franta, dupa Paris, si cel mai mare port al francezilor la Mediterana. Orasul este exclusivist si vintage-boem, cu plaje cu nisip fin si promenade cu magazine de lux. Din Portul Vechi (Vieux Port) poti admira la apus Arhipelagul Frioul, unde domneste Castelul d’If, cel care l-a inspirat pe Dumas in romanul sau Contele de Monte Cristo.

3

La 90 de km de Marsillia, in localitatea Les Baux de Provence, inclusa in Parc Naturel Regional des Alpilles, intr-o zona verde incredibila, se afla castelul Oustau de Baumaniere. Transformat intr-un hotel de 5 stele, acest palat baroc din secolul al 16-lea a adapostit nume mari ca Regina Elisabeta, Hugh Grant, Jean Reno sau Johhny Depp. In inima muntilor, inconjurat de peisajul emotionant din Provence, acest hotel ofera un decor tipic frantuzesc, camere elegante, de epoca, un lux retinut si atragator. Restaurantul este excelent, iar vinurile din regiune sunt celebre in lume.

4

 

3. Din Les Baux de Provence poti lua un autobuz, care va strabate lent un traseu ce iti va taia respiratia: Arles, Montpellier, Narbonne, Perpignan si apoi va ajunge in Spania, in superbul oras al lui Gaudi, Barcelona.

5

 

Barcelona este o destinatie turistica prin excelenta, este un oras aglomerat, incarcat de arta, cultura, istorie si arhitectura de exceptie. Operele lui Gaudi sunt cele care trezesc interesul a peste 20 de milioane de turisti anual. In plus, Barcelona este un oras care le are pe toate: munte, mare, plaje intinse cu nisip fin, restaurante de lux si taverne spaniole, promenade largi, magazine de firma si buticuri, biserici unice in lume si cladiri maiestuoase.

6

Olivia Plaza este un hotel de 4 stele, situat in inima Barcelonei, in Placa Catalunya. Este o imbinare intre spiritul vintage si cel modern al orasului, o combinatie eleganta de elemente clasice, seducatoare si moderne, minimaliste. Camerele sun uriase, au vedere la Placa Catalunya, au asternuturi din bumbac egiptean, cuverturi si draperii din matase rosie si jacuzzi. 4 camere romantice iti pun la dispozitie terase private de 10 m2, care iti ofera Barcelona in toata maerita sa. Hotelul are in permanenta un pachet „Romantic Getaway”, special creat pentru luna de miere sau escapadele seducatore.

7

 Din Barcelona poti lua o cursa aeriana inapoi catre Romania, dupa ce ai petrecut unele dintre cele mai frumoase zile din viata ta.

No Comments :