Plaja exotica cu ape turcoaz

Vacanta ta in Palma de Mallorca!

Mallorca, cea mai mare dintre Insulelel Baleare, se afla in Marea Mediterana, in estul tarii, si este o adevarata bijuterie pe coroana Spaniei. Popularitatea insulei ca destinatie turistica a inceput sa creasca inca din anii ’50, cand multi artisti au ales Mallorca pentru o vacanta sau chiar pentru a locui pe insula. In anii ’70, numarul anual al turistilor ajunsese la 3 milioane, iar anul trecut s-a inregistrat un adevarat record: peste 7 milioane de calatori s-au oprit pe superba insula catalana. Ce ii atrage aici? Plajele intinse, cu nisip auriu, vremea foarte placuta si calitatea de exceptie a serviciilor. Daca vei alege o vacanta in Mallorca vai avea parte de adevarate surprize!

Vacanta ta in Palma de Mallorca!

Daca Ibiza este cunoscuta ca insula distractiilor, Mallorca este mai linistita, boema si sofisticata, punand la dispozitie turistilor hoteluri luxoase, plaje cu nisip fin si terase de la care poti admira apusurile incredibile.

Palma de Mallorca este cel mai mare oras si port de pe insula Mallorca. Peisajele superbe, vremea perfecta, luxul si eleganta orasului Palma de Mallorca l-a transformat intr-o adevarata atractie pentru cei celebri si bogati, insa nu numai.

 

Daca alegi sa-ti petreci vacanta in Palma de Mallorca, vei avea parte de 22-29 de grade, soare bland, ape limpezi si placute, munti inalti cu orasele ascunse in paduri de pini, biserici si cladiri cu arhitectura unica, muzica si dansuri catalane, o gastronomie excelenta, baruri si cluburi de noapte, parcuri de distractie pentru cei mici, hoteluri elegante, dar adaptate oricarui buget.

Gastronomia de pe insula este incredibila: fructe de mare proaspete, peste gatit in cele mai neasteptate moduri, legume si fructe proaspete, masline, vinuri delicioase si deserturi traditionale. Iti recomand sa incerci arros brut (orez cu sofran, pui, porc si legume) si ensaïmada (un produs de patiserie foarte dulce).

Majoritatea turistilor care vin in Mallorca sunt atrasti iremediabil de plajele superbe, alegand sa-si petreaca vacanta in decorul natural al insulei, bucurandu-se de soare si de apa perfecta. Insa daca tu iti doresti sa petreci timp de calitate cu familia ta, sa inveti cate ceva despre insula si sa vizitezi mai multe locuri, iata ce iti recomand…

Ce sa faci in Mallorca:

– mergi la Catedrala din Palma de Mallorca, este o biserica unica in lume, incredibil de frumoasa!

– ia o cina cu preparate traditionale la Celler Sa Premsa in Palma de Mallorca

– viziteaza maretul castel Bellver, de unde vei putea face fotografii senzationale

 

– fa o excursie cu trenul de la Palma la Soller, un oras micut si cochet de pe munte

– inchiriaza o masina si condu pe superba coasta de NV a insulei, de la Alcudia la Andratx

– viziteaza satele Deia si Valldemossa din munti

 

– viziteaza pesterile Drac din Porto Cristo

– urca pe Cap de Formentor pentru privelistile spectaculoase din nordul insulei

– viziteaza Manastirea Lluc

– bucura-te de zilele superbe de vara pe plajele incredibile ale insulei!

Palma de Mallorca este o locatie ideala pentru o vacanta in cuplu sau in familie. Vei gasi aici tot ce ai visat: eleganta, lux, relaxare si bucurie!

No Comments :