Plaja exotica cu ape turcoaz

Zbor direct spre vacanta de vis!

Vrei zbor direct spre vacanta de vis? Ne indreptam cu pasi repezi spre luna august, luna in care cei mai multi dintre noi isi iau concediul bine meritat. Ca sa ai parte de o vacanta de neuitat, alege un pachet personalizat, recomandat de specialistii din turism. Astfel vei beneficia de preturi excelente, de zboruri directe cu chartere, de cazare la hoteluri de top si de relaxare totala. Pentru ultima luna de vara, dar si pentru inceputul toamnei calendaristice, iti propunem cateva destinatii de poveste! Iata care sunt acestea…

Zbor direct spre vacanta de vis!

1. Costa Brava

Costa Brava se afla in NE-ul Spaniei, pe malul Marii Mediterane, si isi surprinde turistii cu relieful atipic, plajele retrase cu nisip fin, culoarea turcoaz a valurilor, romantismul si rafinamentul deosebit al hotelurilor si restaurantelor sale.

2. Costa del Sol

Costa del Sol este probabil cea mai interesanta zona din Spania, din Provincia Andalusia. In afara de orasele superbe Malaga, Marbella, San Pedro de Alcántara, Estepona, Manilva, Casares sau Rincón de la Victoria, Costa del Sol se mandreste si cu unele dintre cele mai luxoase resorturi de vacanta, alese chiar si de prima doamna a Americii, pentru o escapada impreuna cu cei mici. Pentru o vacanta de vis, va recomand Marbella si Estepona, dar si oraselele mai mici de pe circuit.

3. Mallorca

Mallorca, cea mai mare dintre Insulelel Baleare, se afla in Marea Mediterana, in estul tarii, si este o adevarata bijuterie pe coroana Spaniei. Popularitatea insulei ca destinatie turistica a inceput sa creasca inca din anii ’50, cand multi artisti au ales Mallorca pentru o vacanta sau chiar pentru a locui pe insula. In anii ’70, numarul anual al turistilor ajunsese la 3 milioane, iar anul trecut s-a inregistrat un adevarat record: peste 7 milioane de calatori s-au oprit pe superba insula catalana. Ce ii atrage aici? Plajele intinse, cu nisip auriu, vremea foarte placuta si calitatea de exceptie a serviciilor. Daca vei alege o vacanta in Mallorca vei avea parte de adevarate surprize!

 

4. Kemer

Kemer este un resort celebru din Antalya, aflat pe Turkish Riviera, la Marea Mediterana. Kemer este situat privilegiat in Golful Antalyei, are pste 53 de km de plaje si coaste abrupte, iar in departare se vad Muntii Taurus. Pana in anii ’80 a fost un district rural, locuit de peiscari si mestesugari, insa in prezent este unul dintre cele mai importante resorturi turistice din zona. Peisajele sunt fabuloase, plajele au nisip alb si fin, iar hotelurile implinesc orice vise. O vacanta aici va fi cu adevarat de poveste!

 

5. Side

Side este un oras aflat pe coasta sudica a Turciei, la Marea Mediterana, dar si unul dintre cele mai cunoscute si apreciate resproturi de vacanta din zona. Zona este renumita pentru site-urile arheologice, pentru istoria si traditiile sale, pentru plajele si restaurantele elegante. Iti recomandam cu drag sa petreci cateva zile de vacanta aici! Nu te vei plictisi!

 

6. Belek

Belek este un resort important din Turcia, aflat in provincia Antalya. In zona veti gasi peste 30 de hoteluri de top, de 4 si 5 stele, servicii de lux, restaurante si cluburi. Belek este si un renumit centru de golf, insa are si atractii naturale unice, ca Kurşunlu Waterfall, amfiteatre antice si porturi elegante. Este o destinatie extrem de potrivita pentru cei care doresc si relaxare, si activitati interesante!

 

7. Antalya

Antalya este un oras din SV-ul Turciei, la Marea Mediterana, dar si cel mai mare resort international de pe Turkish Riviera. Peste 10 milioane de turisti aleg sa-si petreaca vacanta de vara aici anual. Bogata in instorie si monumente arhitecturale, in peisaje fascinante, cascade, rauri si lacuri, cu plaje de 5 stele, restaurante si hoteluri de top, Antalya te asteapta sa o descoperi!

 

8. Madeira

Madeira este un arhipelag portughez, aflat in Oceanul Atlantic, la aproximativ 400 de km nord de Tenerife. Insulele au fost descoperite in anul 1419 si au fost considerate un teritoriu salbatic, deosebit de frumos si folositor pentru exploratori. In zilele noastre, Madeira este un resort de vacanta vizitat de peste un milion de turisti anual, datorita vremii perfecte, vinului grozav, a florilor, a peisajelor incredibile si a broderiilor realizate de localnici. In plus, Madeira a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai frumos foc de artificii din lume, in 2006. O vacanta in Madeira te va transporta intr-o alta lume: o insula exotica, drumuri care iti taie respiratia, plaje de vis si o atmosfera relaxanta.

 

9. Malta

Republica Malta este un arhipelag din sudul Europei, situat in Marea Mediterana, la 80 de km de Sicilia, la este de Tunisia si la nord de Libia. Este unul dintre cele mai mici si mai populate state din lume, avand Capitala la Valletta, un oras incredibil de frumos. Asezarea sa strategica i-a adus Maltei de-a lungul istorie numerosi cuceritori, printre care romanii, arabii, francezii si britanicii. Toti au fost interesati de superba insula, iar Malta si-a castigat independenta abia in anul 1964, intrand in Uniunea Europeana in anul 2004. Din 2008, Malta face parte din eurozone. O vacanta in acest arhipelag exotic va fi desavarsita, datorita plajelor si oraselor sale fantastice, dar si turismului extrem de dezvoltat.

Foto: panoramio.com, commons.wikimedia.org

No Comments :