10 locuri superbe in Barcelona de care nici localnicii nu stiu!

Daca ai vizitat macar o data Barcelona si te-ai indragostit de acest oras, sau daca ai vazut-o de mai multe ori si te intrebi ce ai mai putea face acolo, noi am alcatuit un top cu secretele unuia dintre cele mai turistice si mai frumoase orase din Europa.

Hai cu Veltravel intr-un city break in Barcelona!

1. El Paradiso

Este o incapere „secreta” si magica din spatele Pastrami Bar, in inima cartierului El Born. Daca ii spui barmanului despre El Paradiso – este ca si cum ai pronunta o parola. Te va introduce intr-un alt univers.

2. Carmel Bunkers

Daca vrei sa vezi Barcelona de sus si sa faci cele mai tari poze pentru Instagram, atunci Carmel Bunkers este locul perfect. Se afla la pe unul dintre dealurile Barcelonei – Carrer de Marià Lavèrnia si vei avea o super surpriza!

3. Antic Theatre

Aflat la doar cateva minute de mers pe jos de Palau de la Musica, Antic Theatre este o oaza urbana, care si-a pastrat un profil mai putin turistic. Terasa in aer liber, cladiri senzationale, preturi mici, tineri artisti. Adresa: Carrer de Verdaguer i Callís, 12.

4. Cafeteria Centre Cívic Can Deu

In cartierul Les Corts, intr-o cladire moderna, se afla aceasta cafenea vintage si foarte putin frecventata. Are o terasa exterioara, bauturi delicioase si tapas la preturi excelente. Adresa: Plaça de la Concòrdia, 13.

5. Grec Gardens Amphi-Theatre

Aceste gradini au fost construite in 1920 pe Montjuïc hill si sunt folosite in fiecare iulie pentru Festivalul Grecesc. Insa, in restul anului, sunt deschise publicului si sunt un loc perfect pentru un picnic.

6. El Jardí Bar

La cateva minute la La Rambla, vei gasi o cafenea in aer liber mica si cocheta. Se afla in curtea interioara a bibliotecii si este inconjurata de portocali. O oaza de pace si liniste! Adresa: Carrer de l’Hospital, 56.

7. The Horta Labyrinth

Daca visezi la o super aventura, in afara Barcelonei vei gasi acest labirint magic, construit de un marchiz in secoul al 18-lea. Doar 700 de vizitatori pe zi sunt acceptati si costa in jur de 2 euro. Adresa: Passeig dels Castanyers.

8. Palo Alto

Este o gradina urbana aflata intr-o curte interioara de fosta fabrica, transformata in co-working space, in Poblenou. Palo Alto este faimoasa pentru street-food, design si o gasca de oameni foarte interesanta. Adresa: Carrer dels Pellaires, 30.

9. Bistrot by Valkiria

Daca tot ajungi in Poblenou, incearca Bistrot by Valkiria. Este o cafenea-restaurant cu mancare buna, bauturi fine si un vibe excelent. Adresa: Carrer de pujades, 126.

10. Zona de Banys del Fòrum

Este cea mai buna zona din Barcelona pentru inotatorii pasionati. Plajele orasului sunt foarte aglomerate si cu multe sporturi pe apa. Insa aici vei gasi piscine naturale in mare, scari de acces si… niciun picior de turist.

Daca ti-am facut pofta de Barcelona, hai cu noi intr-un super city break. Veltravel are cele mai faine preturi 🙂

No Comments :