10 Motive sa alegi Creta pentru vacanta ta de toamna!

Creta este cea mai mare si mai populata insula greceasca si a cincea ca marime din Marea Mediterana. Este un simbol al culturii si traditiilor din Grecia, o insula cu foarte multe atractii si una dintre primele civilizatii inregistrate in Europa. Creta beneficiaza de lanturi muntoasxe impresionante, cu barfuri de peste 2.400 de metri, de platouri fertile, pesteri, golfuri cu ape turcoaz si lacuri splendide. O vacanta aici te va impresiona cu siguranta si vei reusi sa surprinzi o parte din maretia Greciei de odinioara…

Iata 10 motive sa alegi Creta pentru vacanta ta:

1. Balos Lagoon din Creta este una dintre cele mai spectaculoase zone de pe insula.

2. Gramvousa este o insula din apropierea Cretei, unde poti ajunge cu barca si este cunoscuta drept „insula piratilor” – o avalansa de frumusete si mister.

3. Palatul Knossos este un labirint de coloane si fresce, care te va impresiona!


4. Vai Beach sau Palm Beach – cum este cunoscuta – este una dintre cele mai mari si mai aglomerate plaje din Grecia, unde turistii beneficiaza de tot confortul si de multe atractii interesante: restaurante, baruri, hoteluri de lux, paduri nesfarsite si ape limpezi.

5. Viziteaza Chania, un orasel vechi, cu alei tacute si cu localnici primitori.

6. Fa o excursie la munte, pe varfurile impresionante din White Mountains. Privelistile iti taie respiratia.

7. Heraklion, capitala Cretei si cel mai mare oras, este o impresionanta asezare medievala la malul marii. Aici poti merge la shopping sau sa descoperi traditiile grecesti in tavernele locale, recunsocute in lume pentru preparatele lor.

8. Viziteaza neaparat parcul acvatic Aquaworld din Hersonissos.

9. Nu rata Castelul Venetian din Rethymno – o cetate desprinsa parca din povesti.

10. Toate plajele din Creta sunt seducatoare! Intreaba localnicii care sunt plajele secrete si incearca sa le descoperi si sa le fotografiezi.

Iar #Veltravel te asteapta cu cele mai bune preturi pentru vacanta ta in Creta!

No Comments :