10 Motive sa alegi Palma de Mallorca pentru vacanta ta de vara!

Mallorca face parte din Insulele Baleare si este o destinatie exotica, linistita, boema si sofisticata. Turismul este extrem de dezvoltat, iar plajele superbe, calitatea serviciilor, hotelurile si restaurantele de top reprezinta atractii de neegalat pentru calatori. Daca iti doresti o vacanta de vis vara aceasta, Veltravel te invita la Palma de Mallorca. Iata ce poti face pe insula.

10 Motive sa alegi Palma de Mallorca pentru vacanta ta de vara!

1. Palma de Mallorca este cel mai mare oras si port de pe insula Mallorca. Peisajele superbe, vremea perfecta, luxul si eleganta orasului Palma de Mallorca l-au transformat intr-o adevarata atractie pentru cei celebri si bogati, insa nu numai. Te vei simti ca intr-un film 🙂

2. Gastronomia de pe insula este incredibila: fructe de mare proaspete, peste gatit in cele mai neasteptate moduri, legume si fructe exotice, masline, vinuri delicioase si deserturi traditionale. Iti recomand sa incerci arros brut (orez cu sofran, pui, porc si legume) si ensaïmada (un produs de patiserie foarte dulce).

3. Plajele din Mallorca sunt pitoresti, fiind inconjurate de vile elegante si scaldate de ape turcoaz.

4. Catedrala din Palma de Mallorca este o biserica unica in lume, incredibil de frumoasa!

5. Viziteaza castelul Bellver.

6. Viziteaza pesterile Drach din Porto Cristo!

7. Relaxeaza-te si petrece zile de neuitat la un Beach Club in Mallorca. Cele mai cunoscute sunt: Hotel Barceló Formentor’s Beach Club, Palma’s Nassau Beach Club, Puro, Virtual Club si Las Terrazas in Illetes, Pabisa in S’Arenal, Cala Llamp’s Gran Folies Beach Club sau Dalt de Sa Rapita.

8. Mergi la spectacolele traditionale de pe insula. Iti recomand: Pirates Uncut (Magaluf) si Come Fly With Me.

9. Mergi la shopping pe Avenida Jaime III sau Paseo del Borne.

10. Mergi la un SPA de lux (Arabella SPA) si apoi priveste apusurile senzationale din Puerto de Sóller sau Colònia Sant Pere.

Orice ai alege sa faci vara asta, Palma de Mallorca te asteapta, iar Veltravel are cele mai bune preturi 🙂

No Comments :