Plaja exotica cu ape turcoaz

7 destinatii romantice pentru Valentine’s Day!

Care sunt primele 7 destinatii romantice pentru Valentine’s Day care-ti vin in minte? Se apropie rapid, insa mai ai putin timp pentru a-i face un cadou deosebit persoanei speciale din viata ta. Si ce poate fi mai frumos decat o calatorie intr-o locatie romantica si interesanta?! Daca vrei sa petreceti Ziua Indragostitilor in Europa si sa faci o calatorie romantica de vis, iata ce iti propunem.

7 Destinatii romantice pentru Valentine’s Day!

1. Coasta Amalfitana

Este o zona incredibil de frumoasa si romantica. Fie ca alegi Sorrento, Positano sau Amalfi (sau, de ce nu, toate trei), vei avea parte de o escapada superba. Peisajele iti taie rasuflarea, iar hotelurile luxoase iti asigura relaxarea si buna dispozitie. In plus, mancarea este fantastica.

 

2. Dubrovnik, Croatia

Dubrovnik este o destinatie romantica excelenta: un oras medieval, inconjurat de ziduri marete, scaldat de apele marii Adriatice, cu panorame uluitoare si oameni superbi.

 

3. Paris, Franta

Nu exista vreun top al destinatiilor romantice ale lumii fara Paris! Orasul luminilor te asteapta sa petreci Valentine’s Day in stil mare! Fie ca vei face un picnic in fata Turnului Eiffel sau te vei plimba prin Montmartre, vacanta ta va fi cu adevarat reusita!

 

4. Santorini, Grecia

Chiar si in extrasezon, Santorini arata uluitor. Este o destinatie perfecta pentru indragostiti, cu apusuri superbe si mancare delicioasa.

 

5. Sintra, Portugalia

Castele marete, peisaje desprinse din filme, portocali incarcati de fructe, maslini si oameni incredibili – asta te asteapta in Portugalia. Va fi o vacanta superba, care iti va ramane in amintiri.

 

6. Budapesta, Ungaria

Aflata foarte aproape de noi, Budapesta este unul dintre cele mai romantice si mai frumoase orase din Europa. Poduri si castele, plimbari pe Dunare, hoteluri de lux si gastronomie de top – asta iti propunem pentru Valentine’s Day!

 

7. Praga, Cehia

Superba Praga te asteapta cu o multime de surprize: cladiri colorate, biserici gotice, castele, restaurante intime si locuri superbe unde sa iti rostesti juramintele de iubire.

Foto: panoramio.com

No Comments :