Ce sa faci in Londra, de Valentine’s Day!

Daca ai vizitat deja Londra si stii majoritatea atractiilor turistice, este greu sa-ti imaginezi ca orasul iti poate oferi locuri romantice, ascunse, perfecte pentru o escapada de Valentine’s Day, in februarie. Veltravel iti prezinta astazi cateva secrete ale Londrei, ca tu sa te bucuri de o mini-vacanta romantica!

Ce sa faci in Londra. 8 locuri secrete.

1. Petersham Nurseries, Richmond

Aceasta gradina linistita din Richmond este perfecta pentru o dimineata romantica. Mergi la Tea House, este deschisa zilnic, si alege o supa si o prajitura de casa.

2. Primrose Hill

Se afla in nordul Parcului Regent si vei avea toata Londra la picioare. Este o modalitate perfecta pentru a petrece o ora de liniste, cu persoana iubita.

3. Kyoto Garden, Holland Park

Chiar daca e iarna, Gradina Japoneza din cel mai mare parc din Kensington & Chelsea este magica. Cascada, lumini discrete, atmosfera romantica – tot ce-ti doresti in mijlocul unui oras agitat.

 

 

 

 4. Granary Square

Luminile din piata dau Londrei un farmec aparte. In aceasta perioada din an, zona este foarte linistita, iar aici vei gasi si House of Illustration – o galerie de arta superba. Daca aveti nevoie de o doza de cultura, aici este locul perfect.

5. Hampton Court Maze

Desi este in Surrey, merita sa faci o plimbare pana aici. Daca esti indragostit, labirintul din Hampton iti va placea la nebunie. Ah, chiar poti pretinde ca faci parte din familia regala sau ca esti intr-un film de aventuri.

6. Conservatory at the Barbican

Este un rai indoor. Plante tropicale, copaci uriasi, pasari si pesti exotici. Sub acoperisul din sticla, poti sa pretinzi ca te afli pe o insula exotica. Este un loc super romantic, perfect pentru o plimbare la pranz.

7. The Drawing Room at Benugo Bar and Kitchen

Se afla in cadrul British Film Institute on the Southbank. Aici vei gasi un restaurant placut si cald. Insa, in spatele usii secrete a bibliotecii, vei gasi o camera intima – Drawing Room bar, unde poti petrece o dupa-amiaza romantica si relaxanta, cu cocktails si ceai.

8. The Great Conservatory at Syon Park

Imediat langa Kew Gardens, Middlesex, se afla un dom din sticla si metal, unde te poti bucura de o dimineata perfecta. S-a redeschis de curand, foarte putini turisti stiu de acest loc, asa ca este foarte posibil sa il ai doar pentru tine si persoana iubita. Nu conteaza daca ploua sau e soare, atmosfera este magica!

Veltravel are cele mai faine pachete pentru Valentine’s Day, iar Londra este un oras care merita toata atentia ta. In orice anotimp!

No Comments :

Leave a Reply :

* Your email address will not be published.

* Your email address will not be published.