Plaja exotica cu ape turcoaz

Cele mai bune oferte de martisor!

Vrei sa afli care sunt cele mai bune oferte de martisor? Desi se apropie sarbatorile de iarna, nu este niciodata prea devreme pentru a ne gandi la o mini vacanta de primavara si la un cadou frumos pentru cei dragi. Iar una dintre zilele importante de la inceputul lui 2020, dupa Valentine’s Day, este Ziua Femeii. Ii poti cumpara acum un cadou deosebit, iar calatoria sa o faceti pe 8 martie. Veltravel.ro iti pune la dispozitie cateva oferte tentante de cazare in unele dintre cele mai frumoase orase din Europa! Iata detalii…

Cele mai bune oferte de martisor!

Perioada 6.03 – 9.03.2020, 2 persoane

Roma, 62 oferte, pret de la 225 eur/persoana/sejur 3 nopti!

Orasul Etern te asteapta cu temperaturi prietenoase si mancaruri delicioase. Daca intotdeauna ti-ai dorit sa iti duci iubita sau mama la Roma, acum este timpul sa o faci. Martie este o luna ideala pentru a vizita Italia! Detalii aici!

Barcelona,, pret de la 167 eur/persoana/sejur 3 nopti!

Barcelona este un oras perfect: are mare si munte, plaja si parcuri tematice, atractii interesante, muzee, cladiri si biserici cu arhitectura unica, hoteluri luxoase si restaurante pe gustul si bugetul tuturor. Nu rata Barcelona in martie! Detalii aici!

Paris, pret de la 287 Eur/persoana/sejur 3 nopti!

Parisul prinde culoare la inceputul lui martie. Copacii infloresc, strazile stralucesc dupa ploile de primavara, iar romantismul este pretutindeni. Acum este momentul potrivit si pentru o cerere in casatorie! Detalii aici!

 Madrid, pret de la 221 eur/persoana/sejur 3 nopti!

 Madrid-ul cel seducator si deseori ignorat de turisti te asteapta sa iti dezvaluie secretele sale. Poti vizita muzee incredibile, te poti plimba prin centrul vechi, poti face poze la copiii madrileni si poti manca tapas si churros pe saturate! Detalii aici!

Praga, pret de la 217 Eur/persoana/sejur 3 nopti!

Una dintre destinatiile romantice ale lumii prin excelenta, Praga te asteapta in martie cu decor de sarbatoare: petale de flori, tineri indragostiti, poduri seducatoare, castele de poveste. Nu rata acest oras si viziteaza-l cand este mai putin aglomerat! Detalii aici!

Viena, pret de la 165 Eur/persoana/sejur 3 nopti!

Viena este magica oricand, insa primavara infloresc toate gradinile sale seducatoare, dandu-i un aer de sarbatoare. Poti merge si la shopping in Viena, daca i-ai vizitat deja muzeele. In martie gasesti reduceri excelente! Detalii aici!

Lisabona, pret de la 292 Eur/persoana/sejur 3 nopti!

Lisabona este un oras aparte. Este boem, linistit si romantic, insa plin de verva si seducator la miezul noptii. Plimba-te cu tramvaiul 28 prin centrul vechi, gusta minunatele pasteis de nata si bea un vin rosu, iar seara mergi intr-un bar de fado. Minunat! Detalii aici!

Londra, pret de la 337 Eur/persoana/sejur 3 nopti!

Londra isi dezmorteste batranele oase dupa iarna grea, iar in martie imbraca haina de sarbatoare. Parcurile sale superbe isi deschid portile, iar tu poti merge pe jos nestingherit, sa descoperi toate secretele celui mai turistic oras din Europa. Detalii aici!

Budapesta, pret de la 212 Eur/persoana/sejur 3 nopti!

O plimbare pe Dunare la miezul noptii, o cina la un restaurant elegant, cateva zile si nopti romantice petrecute la castelele din Budapesta, iar luna martie va insemna pentru tine o vacanta de neuitat! Detalii aici!

Foto: panoramio.com

No Comments :