Plaja exotica cu ape turcoaz

City break Germania. Ski in Germania.

City break Germania? Ski in Germania? Este o tara foarte frumoasa, cu multe atractii turistice si locuri noi de descoperit, atat pentru calatorii care isi doresc un city break, cat si pentru iubitorii sporturilor de iarna. Specialistii Veltravel.ro va propun cateva varinate de city break in marile orase ale Germaniei si statiuni excelente pentru ski in aceasta tara superba! Iata detalii.

Germania. City break. Ski in Germania.

Citybreak Germania

Frankfurt

Frankfurt este cel mai mare centru financiar al Europei, o metropola eleganta, cu o arhitectura unica in lume, cu zgarie-nori si atractii culturale ca muzee, galerii de arta si gradini impresionante. Frankfurt a fost de multe ori numit „Manhattan” datorita cladirilor sale inalte.

 

Munchen

Munchen este Capitala Bavariei si al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin si Hamburg. In plus, este un oras incarcat de istorie si cultura, iar acum se desfasoara aici celebrul eveniment Oktoberfest. Nu rata un city break in Munchen si vei fi uimit de atata frumusete!

 


Berlin

Berlinul este Capitala Germaniei si un oras celebru pentru cultura si atractiile sale. Insa majoritatea calatorilor vin aici pentru viata de noapte vibranta, pentru cluburile si restaurantele acestui oras incredibil. Iti va placea cu siguranta Berlin-ul!

 


Stuttgart

Stuttgart este Capitala Baden-Württemberg si se afla in sudul Germaniei. Desi este asociat de turisti cu industria automobilelor, Stuttgart este celebru pentru parcurile, gradinile si viile sale. Vei avea o adevarata surpriza daca vei vizita acest oras!

 

Ski in Germania

Garmisch-Partenkirhen

Este un resort montan din Bavaria, aflat in sudul Germaniei, la granita cu Austria. Aici se afla si cel mai inalt munte al tarii –  Zugspitze, de 2961 m. Partiile sunt fantastice, la fel si hotelurile si pensiunile!

 

 

Oberstdorf

Este un resort elegant din SV-ul Germaniei, aflat la poalele Alpilor Bavarezi. Special creat parca pentru iubitorii sporturilor de iarna, acest orasel te intampina cu privelisti de poveste.

 

Bavaria

Se afla in SE-ul Germaniei, are Capitala la Munchen si aici vei gasi munti inalti, acoperiti cu zapada, hoteluri si restaurante de top, oameni primitori si un turism de cea mai inalta clasa.

 

 

Aachen

Este cel mai vestic oras al Germaniei, aflat in North Rhine-Westphalia, si este considerat un resort-SPA. Universitatile predomina in zona, dar turistii sunt foarte bine primiti, cu atractii culturale, SPA-uri de lux, castele si hoteluri incredibile.

 

 

Harz

Este orasul aflat la cea mai mare inaltime din nordul Germaniei si ofera partii excelente, cazare in hoteluri de lux sau budget, atractii culturale si o viata de noapte vibranta.

 

 

Padurea Neagra

Este o zona foate frumoasa din SV-ul Germaniei, cu paduri nesfarsite, munti inalti, peisaje incredibile si piscuri semete. O iarna petrecuta aici iti va implini toate visele, mai ales ca este si o locatie foarte romantica!

 

Foto: panoramio.com, commons.wikimedia.org

No Comments :