City break in decembrie?

City break in decembrie? Turistii se feresc de lunile friguroase din Europa, preferand sa calatoreasca primavara sau vara. Insa atunci este si cea mai mare aglomeratie, iar preturile o iau razna. Iarna are frumusetea ei, este fantastic sa calatoresti cand totul este mai ieftin si mai linistit. Niciodata vremea nu m-a facut sa stau departe de orasele pe care vroiam sa le vizitez. Astfel, am vazut in ianuarie Paris-ul si Amsterdam-ul, in martie Napoli si in noiembrie Milano si Barcelona. Experientele au fost extraordinare! Daca nu esti genul care sa plece de Sarbatori si preferi sa le faci in familie, atunci ai nevoie de o mica vacanta inainte de acestea. Un city break este bine venit… cam oricand! Iata ce iti recomand.

1. City Break, avion + cazare (2-5.dec.2019)

ISTANBUL – TURCIA

3 nopti -pachetul cazare si avion incepe de de la 129 Euro/persoana

De foarte mult timp imi doresc sa vizitez Istanbul-ul. Este un oras atat de divers, de colorat, de boem… Ma si imaginez facand shopping in bazare si bucurandu-ma ca un copil de pungutele cu condimente, de esarfele de matase sau de papucii stralucitori. Poate anul acesta a sosit timpul sa-mi implinesc visul, mai ales ca preturile sunt excelente!

2. City Break, avion + cazare (11-14.dec.2019)

PARIS – FRANTA

3 nopti – de la 146 Euro/persoana.

Am fost la Paris in ianuarie, insa mi se pare ca am vazut atat de putin… Mai am foarte multe de descoperit, iar acum as putea sa las la o parte obiectivele turistice si sa merg prin arondismentele localnicilor, acolo unde viata se desfasoara cu adevarat. Sa mananc alaturi de ei, sa ma distrez alaturi de ei. Trei zile in Paris? Niciodata n-as putea sa refuz!

3. City Break, avion+cazare (11-14.dec.2019)

MILANO – ITALIA

3 nopti – de la 282 Euro/persoana.

Am fost la Milano si mi-a placut la nebunie. In plus, aici am mancat prima pizza italiana din viata mea, al carei gust inca il mai simt… In Milano am cunoscut oameni incredibili, care mi-au aratat orasul, m-am distrat, am gatit si mi-am facut prieteni pe viata. Normal ca m-as intoarce in orasul modei, sa-i mai descopar dintre secrete!

4. City Break, avion+cazare (11-14.dec.2019)

LONDRA – MAREA BRITANIE

3 nopti – de la 378 Euro / persoana.

Un alt mare vis de-al meu. Inca nu am ajuns la Londra, insa planuiesc sa remediez situatia in curand. In plus, consider ca Londra este capitala Europei, cel mai important, covarsitor, boem, cosmopolit oras de pe continent. Nu degeaba este cel mai vizitat din lume. Si cred ca in Londra toate visele se pot implini.

Foto: panoramio.com

Detalii si rezervari aici!

No Comments :