Plaja exotica cu ape turcoaz

City-break-uri perfecte de toamna!

Daca iti doresti o vacanta cu adevarat interesanta si plina de surprize, noi ti-am pregatit trei oferte city break pentru toamna 2019, in trei orase de poveste! Istanbulul este Poarta Asiei, este o metropola exotica, unde poti descoperi traditiile si istoria unui imperiu, unde poti merge la shopping si unde te poti relaxa intr-un hammam de lux. Parisul este orasul indragostitilor, este seducator si magic. Roma este un oras rafinat si elegant, special pentru iubitorii gastronomiei de top, ai stradutelor boeme si ai hotelurilor vintage-glamour.

City-break-uri perfecte de toamna!

1. Istanbul

Istanbulul – orasul de pe doua continente – este fascinant! O spun toti cei care au ajuns cel putin o data in orasul turcesc. Asta pentru ca dupa prima vizita, sigur iti vei dori sa te reintorci, pentru ca orasul acesta te cucereste din primele momente. Exotic, colorat, plin de mistere, fascinant si mereu surprinzator – Istanbulul va fi greu de descoperit intr-o singura vizita! Oferte mai multe pentru Istanbul aici!

 

Specialistii in turism de la Veltravel.ro au mai multe propuneri pentru tine: shopping de toamna in Istanbul, 1 decembrie in orasul de pe Bosfor si city break romantic in Istanbul. Alege pachetul care ti se potriveste!

 

 

2. Paris

Parisul – orasul luminilor si al indragostitilor – te asteapta in orice anotimp cu portile deschise. Daca vei zabovi doar o zi sau doua si vei alerga de la un obiectiv turistic la altul, s-ar putea ca Parisul sa nu-ti trezeasca sentimente profunde. Insa daca vei incerca sa faci si altceva decat majoritatea turistilor, atunci s-ar putea sa te indragostesti de acest oras romantic si seducator.

 

Noi iti propunem un city break de poveste in octombrie sau noiembrie, sa petreci 1 decembrie in orasul luminilor sau sa sarbatoresti un eveniment important din viata ta la Paris!

 

3. Roma

Roma este unul dintre cele mai vechi si mai interesante orase din Europa, un adevarat muzeu in aer liber, extrem de bogat in cultura, traditii si monumente istorice. Roma este un oras maret, impunator, cu mult sex-appeal, este cea mai importanta destinatie turistica a Italiei si are unele dintre cele mai vizitate muzee din lume. Un weekend petrecut la Roma va insemna pentru tine plimbari memorabile, o lectie de istorie, cea mai buna pizza din lume, un espresso perfect, cladiri impresionante, oameni veseli, baruri si restaurante celebre si nopti senzuale si romantice. Oferte pentru Roma aici!

 

Specialistii Veltravel.ro au creat pentru tine mai multe pachete de vis: un city break in Cetatea Eterna, 1 decembrie la Roma sau o escapada romantica in Capitala Italiei!  

Foto: panoramio.com, commons.wikimedia.org

Oricare dintre aceste trei orase ai alege, vacanta ta va fi cu adevarat speciala. Pentru ca te afli intr-o lume seducatoare si plina de surprize pentru calatorii pasionati!

No Comments :