Plaja exotica cu ape turcoaz

De ce calatorim?

De ce calatorim? Fiecare dintre noi are cateva motive personale pentru care isi cumpara un bilet de avion si pleaca la drum. Unii se lasa dusi de mirajul departarilor, altii vor relaxare si distractie, altii cauta culturi diferite, unii o fac pentru a iesi din realitate, altii pentru ca le este dor. Eu o fac pentru motivele de mai jos…

Declaratie de dragoste: de ce calatoresc?

1. Pentru ca drumul imi este necesar si este un scop in sine. Pentru ca iubesc drumul.

 

2. Pentru ca insulele au o magie greu de negat si ma atrag dincolo de cuvinte. Pentru ca iubesc insulele si vacantele exotice.

 

3. Pentru ca plajele pustii sunt parte din mine. Pentru ca iubesc toate plajele lumii.

 

4. Pentru ca iubesc oamenii. Si invat de la ei!

5. Pentru ca arhitectura unui nou oras imi vorbeste si ma impresioneaza intotdeauna cu puterea sa de convingere. Pentru ca iubesc orasele mari si city break-urile!

 

6. Pentru ca zgarie-norii ma fac sa visez inalt si ma simt minunat intre cer si pamant. Pentru ca iubesc inaltimile.

 

7. Pentru ca imi doresc sa-mi stapanesc frica de necunoscut si sa am curajul de a fi eu insami, pe drum. Pentru ca iubesc provocarile.

 

8. Pentru ca imi place sa descopar locuri speciale, sa ma aflu in situatii deosebite si sa traiesc experiente de neuitat. Pentru ca iubesc aventura.

 

9. Pentru ca ador zambetul iubitului meu cand vede un nou peisaj. Pentru ca iubesc, pur si simplu.

 

10. Pentru ca lumea ne-a fost data sa o cunoastem, sa o descoperim, sa o luam la intrebari, sa ne bucuram de ea, sa o strabatem cu mult curaj, sa ne distram, sa ne relaxam si sa facem pe pamant doar acele lucruri care ne fac fericiti cu adevarat. Pentru ca iubesc lumea asta in care traim!

 

Aceasta este declaratia mea de dragoste de astazi. Tu de ce calatoresti? intra pe veltravel.ro si ia-ti vacanta mult visata la cel mai bun pret!

 

No Comments :