Plaja exotica cu ape turcoaz

De ce sa mergi intr-o croaziera

De ce sa mergi intr-o croaziera pe marile sau oceanele lumii? Pentru ca poate fi o vacanta perfecta: te relaxezi, uiti de orice probleme, ai o cazare de lux, vezi mai multe locatii interesante si navighezi pe intinderile albastre fara sfarsit. Insa multi se feresc sa plece in croaziere pe motiv ca sunt scumpe, sunt pentru oameni mai in varsta sau nu petreci suficient timp in porturi. Nimic mai departe de adevar. Iata mai jos cateva motive pentru care sa mergi intr-o croaziera si sa ai parte de un sejur excelent pe mare.

0

 Sejur pe mare! De ce sa mergi intr-o croaziera.

 

1. O croaziera inseamna relaxare totala: vei fi departe de toti cunoscutii, de telefoane, e-mail-uri si mesaje, de trafic si de poluare. Daca alegi o croaziera in Caraibe sau in Alaska, vei avea cu adevarat vacanta vietii tale!

1

2. Din moment ce ai achitat pretul croazierei, nicio alta grija nu te va mai tine treaz noaptea. Nu ai nevoie de cazare, de transport, de gasirea unui restaurant decent sau de alegerea unui club de noapte. Toate se afla pe vapor si sunt la cele mai inalte standarde!

3. Intr-o croaziera vei intalni multi oameni noi, vei putea sa-ti faci prieteni pe viata sau chiar sa iti gasesti jumatatea! Si nu, croazierele nu sunt pentru oameni in varsta. Media este de 45 de ani!

Carnival Freedom

4. Poti face totul sau nimic! In pachetul de vacanta ai incluse fitness, piscina, surf, filme, spectacole, sauna, masaj, activitati de grup. Poti opta pentru cele care te tenteaza sau te poti relaxa pe un sezlong, cu o carte buna in mana.

2

5. Intr-o coraziera esti foarte rasfatat. Poti lua micul dejun in pat, poti merge la SPA si poti manca preparate dietetice, gatite special pe gustul tau. Nu-ti fa griji de raul de mare – la vapoare se simt foarte putin tangajul, iar daca vremea este capricioasa, exista pastile speciale.

6. O croaziera este perfecta pentru grupuri, familii, reuniuni, dar si aniversari sau… luna de miere. Poti opta pentru variante romantice sau fun, iar serile petrecute pe vas sunt de neuitat!

4

7. O croaziera nu este neaparat scumpa. Exista acum foarte multe variante din care poti alege, adaptate bugetului tau. In pachet ai incluse transport, cazare, masa, petreceri si tot ce-ti doresti! Vapoarele opresc in porturi fie pentru 12 ore in timpul zilei, fie toata noaptea. Vei avea timp suficient sa vezi si orasele superbe in care vei ajunge!

5

Foto: panoramio.com

No Comments :