Destinatii de Valentine’s Day in Romania: cele mai frumoase si romantice locuri unde indragostitii pot sa-si celebreze iubirea

In fiecare an, la data de 14 februarie, cuplurile din toate colturile lumii isi sarbatoresc dragostea in diferite moduri speciale, astfel incat sa petreaca timp de calitate impreuna si sa se simta bine. Asa cum este de asteptat, cu aceasta ocazie, este esential sa iti surprinzi partenerul sau partenera si, evident, sa ii dovedesti ca, intr-adevar, sentimentele tale de iubire au ramas aceleasi ca la inceput. Ce modalitate mai buna exista pentru a tine flacara iubirii aprinsa decat o vacanta de neuitat intr-un loc deosebit din Romania?

Daca esti in cautarea unei locatii in care sa va traiti povestea de iubire intr-un mod aparte cu ocazia Zilei Indragostitilor, atunci trebuie sa citesti acest articol pentru ca, mai apoi, sa rezervi cat mai repede posibil cazarea in Romania perfecta pentru voi. Aici, sunt notate cateva dintre cele mai frumoase si romantice destinatii de Valentine’s Day din tara care merita vizitate in aceasta imprejurare, alaturi de motivele care stau la baza alegerii lor. Descopera locuri de poveste si pregateste-te pentru o escapada inedita cu sufletul tau pereche!

Destinatii de Valentine’s Day in Romania: cum alegi locatia perfecta?

In Romania exista mii de locuri spectaculoase care merita vizitate de orice persoana care iubeste sa calatoreasca. Insa, cu ocazia Zilei Indragostitilor, partenerii de cuplu trebuie sa fie mult mai atenti decat in mod normal in ceea ce priveste rezervarea unei vacante in tara. De ce? Fiindca este o ocazie speciala care trebuie sarbatorita corespunzator, iar unele locatii sunt mult mai potrivite decat altele in perioada respectiva a anului. In plus, o astfel de aventura, daca este gandita in detaliu, va putea chiar crea o conexiune mult mai puternica intre partenerii de cuplu. Pana la urma, vacantele reprezinta contextul ideal pentru ca indragostitii sa se cunoasca mai bine si sa comunice eficient.

Unde sa mergi de Valentine’s Day in Romania destinatii romantice pentru indragostiti (2)

Asadar, daca in acest an ti-ai propus sa ii faci cadou sufletului tau pereche o vacanta intr-un loc superb din Romania, este esential sa cunosti cateva informatii relevante care mai mult ca sigur te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie in acest sens. Iata care sunt aspectele pe care ar trebui sa le cantaresti atunci cand alegi destinatia de vacanta de Ziua Indragostitilor in Romania:

  • Trebuie sa te gandesti in ce zona geografica v-ar face placere sa mergeti (munte, litoral, campie, podis etc.) sau unde nu ati mai fost niciodata;
  • Tine cont de faptul ca temperaturile din luna februarie sunt destul de scazute si sa alegi o locatie cu conditii meteo dorite de voi;
  • E necesar sa iei in calcul activitatile pe care doresti sa le realizati in locatia respectiva sau in imprejurimi, dar si obiectivele turistice pe care doriti sa le vizitati.

De asemenea, aceste argumente trebuie luate in calcul chiar si in situatia in care ambii parteneri sunt implicati in planificarea unei astfel de aventuri romantice. Doar asa este posibila organizarea unei vacante perfecte de Sfantul Valentin.

O alta precizare importanta in acest context este faptul ca, daca se merge pe varianta unei destinatii de vacanta mai indepartate de punctul in care va aflati in prezent, trebuie achizitionate doua bilete de avion dus-intors, astfel incat sa beneficiati de un transport sigur si rapid.

Unde sa mergi de Valentine’s Day in Romania: cele mai frumoase si romantice destinatii pentru Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi, iar din acest motiv, trebuie sa te grabesti sa rezervi cazarea visurilor tale pentru acest eveniment special din an. Altfel, exista riscul ca locurile disponibile in locul respectiv sa se epuizeze si sa fii nevoit sa apelezi la planul B. Nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste cazarea sau transportul, intrucat, asa cum a fost precizat in randurile de mai sus, la Veltravel gasesti foarte multe destinatii de Ziua Indragostitilor in Romania unde poti trai clipe de neuitat!

Unde sa petreci Valentine’s Day in Romania?

Esti in cautarea unui loc sublim din Romania pentru a petrece Valentine’s Day cu persoana cu care doresti sa iti imparti viata? In cazul acesta, ai ajuns in locul potrivit. Pentru a te bucura din plin in acest an de Ziua Indragostitilor cu persoana iubita, asa cum poate nu ati mai avut sansa niciodata, in randurile care urmeaza sunt enumerate mai multe zone de interes din Romania in randul turistilor, dar si al persoanelor de nationalitate romana, inclusiv cateva orase si provincii carora merita sa le oferi o sansa. Cu siguranta, frumusetea imprejurimilor va va impresiona pe amandoi profund si veti dori sa va reintoarceti intr-o zi pentru a descoperi mai multe.

Prima zona de interes din Romania unde sa mergi de Valentine’s Day, despre care se va vorbi in acest capitol, este litoralul Marii Negre. Nu este o destinatie excelenta de vacanta doar pe timp de vara, ci si una de neratat cand temperaturile sunt mai scazute, asa cum sunt cele de Ziua Indragostitilor. In luna februarie, la malul marii este o vreme mult mai placuta decat in alte parti ale tarii, iar partea cea mai buna este faptul ca nu multi sunt cei care opteaza pentru o vacanta in sezonul rece. Spre deosebire de sezonul estival, in februarie nu se poate intra in apa marii, dar cu toate acestea sunt multe altele de facut, precum vizitarea Cazinoului din Constanta. Insa, daca doriti sa inotati, puteti fie sa rezervati o camera la un hotel cu piscina, fie sa mergeti la un parc acvatic, precum Aqua Magic Mamaia. Pentru o deplasare mai eficienta catre ultimul punct de interes, in mod ideal, turistii ar trebui sa selecteze un hotel din apropiere.

Unde sa mergi de Valentine’s Day in Romania destinatii romantice pentru indragostiti2

Alege acum o cazare la litoral in Romania pe placul tau in apropiere de cele mai cunoscute plaje! Astfel, veti avea oportunitatea sa admirati valurile marii de pe plaje precum Mamaia, Constanta si Costinesti, fara a fi inconjurati de prea multi oameni, asa cum se intampla de obicei vara.

O alta zona ideala pentru cei care doresc sa traiasca magia sarbatorii Sfantului Valentin este Valea Prahovei. Aici, pe langa plimbarile relaxante si privelistile uimitoare care pot fi observate la fiecare pas, puteti sa va bucurati de numeroase activitati impreuna. Desigur, veti avea nevoie de o cazare de exceptie in Valea Prahovei, in apropiere de punctele care v-au atras atentia. Spre exemplu, aici veti putea vizita obiective turistice deosebite, renumite in intreaga lume, precum Castelul Peles, Manastirea Sinaia, Castelul Cantacuzino, Sfinxul din Bucegi si multe altele.

Unde sa mergi de Valentine’s Day in Romania destinatii romantice pentru indragostiti. (2)

Mai mult decat atat, in cazul in care conditiile meteo sunt favorabile, iar zapada nu se topeste, puteti profita de vremea frumoasa si vizita partiile de ski Predeal. Avand in vedere faptul ca se numara printre cele mai renumite partii din tara, reprezinta locul ideal in care puteti sa practicati un sport de iarna preferat de voi sau, de ce nu, sa invatati unul nou. La urma urmelor, fiecare cuplu este diferit, iar daca voi doriti sa petreceti astfel Ziua Indragostitilor, nimic nu va opreste. Nu va impuneti limite si realizati actiunile care va fac cea mai mare placere! Oricum, mai este suficient timp la finalul zilei pentru o vizita la spa sau pentru participarea la o cina romantica la hotel.

Pe langa zonele de interes mentionate, mai exista multe altele care au cucerit inimile turistilor, fie acestia romani, fie straini. Spre exemplu, rezervarea unei cazari in Transilvania ofera posibilitatea indragostitilor sa viziteze atractii turistice incomparabile, cum ar fi Castelul Bran, Salina Turda si Aquapark Nymphaea, in functie de pozitionarea lor, iar o cazare in Muntenia are si ea nenumarate avantaje, precum explorarea locurilor din apropiere unde se afla si Ateneul Roman, respectiv Manastirea Cozia. Este de la sine inteles ca nici restul regiunilor din Romania nu trebuie ignorate atunci cand se stabileste locul vacantei de Valentine’s Day, deoarece toate sunt minunate in felul lor si nicaieri nu exista riscul sa va plictisiti.

Printre cele mai frumoase si romantice locuri din tara se afla, bineinteles, si Bucuresti. Aici, vei gasi nelimitate moduri de a petrece timpul cu iubita, logodnica sau sotia ta, respectiv iubitul, logodnicul sau sotul tau, astfel incat sa va simtiti mai mult decat bine si distra din plin. In mod evident, pentru ca acest lucru sa fie posibil, veti avea nevoie de o cazare in Bucuresti si imprejurimi, pe masura, astfel incat sa puteti accesa fara probleme reperele care va intereseaza.

Unde sa mergi de Valentine’s Day in Romania destinatii romantice pentru indragostiti

Pe timpul zilei, puteti fie sa va plimbati prin Parcul Herastrau ori Parcul Cismigiu, fie sa mergeti la Water Park Otopeni sa va relaxati ori sa explorati imprejurimile, cum ar fi zona din jurul Arcului de Triumf, iar seara sa luati o cina romantica la unul dintre restaurantele de top din oras sau doar sa savurati un pahar de sampanie ori vin. Un astfel de program de Valentine’s Day cu siguranta va va apropia si mai mult. Insa, daca doriti sa scapati de aglomeratia urbana, atunci o cazare in judetul Ilfov este cea mai potrivita optiune pentru voi.

Cand vine vorba de orasele care merita vizitate de Valentine’s Day, in afara de Bucuresti, alte optiuni foarte bune sunt:

  • Cluj-Napoca;
  • Iasi;
  • Timisoara;
  • Brasov;
  • Oradea;
  • Sibiu.

Desigur, lista oraselor care merita luate la pas poate continua cu usurinta, deoarece fiecare coltisor al tarii este unic. La fel ca in situatia anterioara, daca nu va doriti sa va confruntati cu agitatia din oras sau daca va doriti sa stati in alt loc din judet, pentru a explora mai mult locurile respective, atunci cel mai bine ar fi sa optati pentru o cazare in afara orasului, dar, in continuare, in judet. Indiferent daca optati pentru o cazare in judetul Brasov, o cazare in judetul Constanta sau in oricare alt judet din Romania in care sunt hoteluri frumoase, este important sa acordati o atentie maxima mai multor caracteristici, printre care se numara distanta fata de centrul orasului, atractiile din apropiere si, evident, pretul camera/noapte. La Veltravel, cu siguranta, veti gasi varianta cea mai potrivita pentru voi atat din punct de vedere al bugetului alocat acestei calatorii, cat si al altor aspecte importante.

Totusi, pentru a lua cea mai buna decizie, ia in seama urmatoarele recomandari:

  • Selectati o locatie noua pentru amandoi, astfel incat sa traiti pentru prima data experienta descoperirii unui altfel de loc de Valentine’s Day;
  • Nu va fie teama sa incercati lucruri noi de Valentine’s Day, deoarece o vacanta diferita poate crea cele mai frumoase amintiri.

Cu alte cuvinte, in prima situatie abordata, daca niciunul dintre voi nu a mai fost niciodata, de exemplu, in Tulcea, atunci o cazare in judetul Tulcea este o alternativa pe care nu trebuie sa o neglijati. In cazul in care veti merge pe aceasta varianta, puteti vizita Delta Dunarii, care cu siguranta va va taia rasuflarea, si multe alte atractii turistice din proximitate. In ceea ce priveste a doua recomandare, se doreste sa se contureze urmatoarea idee: nu trebuie sa faceti chestiunile pe care toate cuplurile le fac de Ziua Indragostitilor, ci sa petreceti timpul asa cum va doriti voi, chiar daca este altfel decat s-ar astepta oamenii.

Spre exemplu, o cazare in Transfagarasan Highway este o solutie in acest sens. De ce? Fiindca o drumetie in care se pot vizita locuri speciale, precum Lacul Vidraru si Lacul Balea, si admira un decor de poveste este o modalitate extraordinara de a petrece Ziua Indragostitilor altfel in acest an. Cine nu si-ar dori sa aiba parte de o aventura nemaipomenita in detrimentul unei cine romantice care, oricum, cel mai probabil, are loc in fiecare an pe 14 februarie?

In concluzie, daca doresti sa organizezi o vacanta speciala si sa petreci timp de calitate cu sufletul tau pereche de 14 februarie, atunci trebuie sa tii cont de sfaturile mentionate in acest articol. De asemenea, trebuie sa iei in considerare recomandarile de destinatii de Valentine’s Day din Romania, deoarece, cel putin una dintre ele, cu siguranta, este alegerea perfecta pentru voi. Bucurati-va de Ziua Indragostitilor din plin intr-o locatie extraordinara din tara si rezervati acum cazarea cea mai potrivita pentru voi!

Sursa foto: Pexels.com, Freepik.com, Pixabay.com, Unsplash.com

No Comments :