Plaja exotica cu ape turcoaz

Destinatii exotice. Bilete de avion ieftine la companii aeriene de top!

Destinatii exotice. Bilete de avion ieftine la companii aeriene de top. Daca toata viata ai visat la New York, Bangkok, Tokyo, Sydney sau Sao Paulo, acum visele tale sunt posibile! Iata mai jos cateva dintre cele mai exotice si mai indepartate destinatii ale lumii, la preturi accesibile, in pachete de vacanta perfect alese pentru tine! Specialistii Veltravel.ro iti propun si trei mari companii aeriene, pe care sa le alegi pentru aventura vietii tale.

Destinatii exotice. Bilete de avion ieftine. Companii aeriene de top!

Compania Lufthansa

Este compania aeriana nationala a Germaniei si cea mai mare din Europa. In plus, este a patra ca marime din lume si are o flota impresionanta, iar zborul cu Lufthansa va fi memorabil, mai ales pe distante lungi! Iata unde sa zbori cu Lufthansa si cateva oferte excelente:

 

New York

New York-ul este unul dintre cele mai vizitate orase din lume si este visul oricarui turist. Milioane de calatori de pe intreaga planeta aleg New York-ul in fiecare an pentru a-si implini visele si pentru a descoperi America, in cel mai inalt, cosmopolit, elegant si fascinant centru al sau.

 

Washington

Washington-ul este capitala Americii si un oras elegant si glamour. Are cladiri istorice, dar si arhitectura moderna, parcuri si gradini impresionante, o viata de noapte vibranta si unele dintre cele mai bune hoteluri si restaurante din SUA.

 

Toronto

Toronto este cel mai mare oras din Canada si are populatia formata din 49% emigranti. Orasul este cosmopolit, cu adevarat frumos, iar ritmul vietii de aici este extrem de rapid.

Compania Austrian

Este compania aeriana nationala a Austriei si o filiala a companiei Lufthansa. Avioanele de la Austrian zboara spre 130 de destinatii, hub-ul fiind pe Vienna International Airport. Iata cateva oferte interesante de la Austrian:

 

Bangkok

Bangkok este capitala Thailandei si cel mai important centru comercial al Asiei de SE, cu o populatie de peste 9 milioane de locuitori. Este numit si „Orasul Ingerilor”, are este 400 de temple bogat decorate, unele dintre cele mai mari mall-uri din Asia si 6 universitati.  Datorita numeroaselor sale canele si a pietelor plutitoare, dar si a frmusetei peisajelor, Bangkok-ul a fost numit si „Venetia Estului”.


Tokyo

Tokyo, Capitala Japoniei, este cea mai mare arie metropolitana din lume, cu peste 30 de milioane de rezidenti, avand o istorie incredibila si una dintre cele mai puternice economii ale lumii. Cultura Japoniei este foarte bogata, iar principalele arte traditionale includ ceremonia ceaiului, ikebana, artele martiale, caligrafia, origami si multe jocuri interesante si originale. Gradinile, parcurile si templele japoneze sunt unice in lume, iar nu mai putin de 16 orase sunt incluse pe lista UNESCO World Heritage.

 

Nice

Este al cincilea oras ca marime din Franta, are iesire la Marea Mediterana si este numit de localnici Nice la Belle. Este un oras elegant si boem, cu plaje superbe si vile de lux, cu o zona de shopping si de restaurante foarte dezvoltata, vizitata de peste 4 milioane de turisti anual. Aici te poti relxa si poti incerca fantastica bucatarie franceza.

 

Compania Emirates

Emirates este o companie aeriana cu baza in Dubai si care gestioneaza peste 3.000 de zboruri pe saptamana. Anul acesta a castigat titlul de „Cea mai buna companie aeriana a lumii!”.

Perioada vanzarii: luna sptembrie
Perioada calatoriei: 8 septembrie – 19 decembrie 2013, exceptie 10 – 24 octombrie.
Perioada sederii: maxim 1 luna
Emitere: 3 zile de la rezervare.

 

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur este unul dintre cele mai interesante orase din lume. Exotic, parfumat, maret, cu zgarie-nori si restaurante de top, cu hoteluri elegante si parcuri de poveste. Petronas Twin Towers sunt un MUST SEE in Kuala! Este de preferat sa le admiri dupa ce se lasa intunericul. Lipit de turnuri se afla un parc frumos, unde poti asista in fiecare seara la jocuri de apa si lumini cu turnurile in fundal. Citeste aici un articol despre cele mai inalte cladiri ale lumii!

– de la 611 Eur/persoana, taxe incluse.

 

Male, Maldives

Insulele Maldive sunt situate in Oceanul Indian si sunt formate dintr-un lant dublu de 26 de atoluri, aflate in apropierea Indiei. Clima in zona este perfecta, cu o temperatura cuprinsa intre 24 si 33 de grade, pe tot parcursul anului. Unele insule sunt foarte mici, intime, acoperite cu vegetatie bogata si ofera peisaje incredibile. Apusurile seducatoare si hotelurile inconjurate de gradini exotice te imbie la relaxare. Iata aici un reportaj foto interesant!

– de la 612 Eur/persoana, taxe incluse.

 

Manila, Filipine

Manila este Capitala si al doilea oras ca marime din arhipelagul Filipine. Se afla in Marea Chine de Sud, la est de Vietnam si Malaysia. Insulele exotice, cu vegetatie bogata si plaje incredibile te asteapta!

– de la 805 Eur/persoana, taxe incluse.

 

Johannesburg

Este cel mai mare oras din Africa de Sud, cu panorame impresionante, parcuri si gradini exotice, cu arhitectura traditionala, dar si futurista, muzee si multe alte atractii turistice.

– de la 686  Eur/persoana, taxe incluse.

 

Sydney

Sydney este o metropola impresionanta si cel mai populat oras din Australia. Renumit pentru arhitectura sa, dar si pentru artificiile, plajele si atractiile culturale, Sydney este un MUST SEE pentru orice calator.

– de la 1006 Eur/persoana, taxe incluse.

 

Melbourne

Este al doilea oras ca marime din Australia, o metropola eleganta si traditionalista, unde vei putea admira un golf impresionant, cladiri inalte si parcuri superbe.

– de la 1051 Eur/persoana, taxe incluse.

 

Sri Lanka

Este o republica insulara, aflata la sud de India, in Oceanul Indian. Frumusetea sa este greu de descris in cuvinte: este exotica, traditionala, simpla, plina de viata. Aici poti sa imbaiezi elefanti si sa traiesti in mijlocul naturii.

– 612 Eur/persoana, taxe incluse.

 

Sao Paulo

Sao Paulo este cel mai mare oras din Brazilia si din emisfera sudica si al saptelea oras ca marime din lume. Muzeele, parcurile, turinurile si istoria sa impresionanta te asteapta!

– de la 977 Eur/persoana, taxe incluse.

Foto: commons.wikimedia.org, panoramio.com, wallpapers.info

No Comments :