Plaja exotica cu ape turcoaz

Destinatii exotice. Bilete de avion ieftine la companii aeriene de top

Destinatii exotice. Bilete de avion ieftine la companii aeriene de top. Da, se poate. 🙂 Specialistii Veltravel.ro va propun cateva companii aeriene de top si bilete de avion la preturi promotionale, astfel incat tu sa-ti alegi destinatia de vacanta visata si sa te bucuri de o escapada de neuitat in cele mai exotice si interesante orase din lume. Iata detalii…

Destinatii exotice. Bilete de avion ieftine. Companii aeriene de top! (2)

Turkish Airlines

Turkish Airlines este compania aeriana nationala a Turciei, cu sediul in Ataturk Airport, Istanbul. Opereaza zboruri catre 40 de destinatii nationale si peste 200 de destinatii internationale, din Europa, Asia, Africa si America.

 

Istanbul – vezi preturile AICI – o destinatie pe care trebuie sa o „testezi”, daca nu ai facut-o pana acum. Este exotica, interesanta si plina de viata!

Muscat – preturi AICI – este capitala Omanului si o destinatie importanta din Peninsula Arabica, aflata foarte aproape de Dubai si Abu Dhabi.

Dublin – ofertele cele mai bune AICI – este capitala Irlandei si un oras incredibil, vibrant si stralucitor. O destinatie MUST SEE!

Tirana  – este Capitala si cel mai mare oras din Albania, o tara care merita vizitata. Oferte AICI!

Stockholm – oferte bune AICI! – Capitala Suediei este o metropola superba, incarcata de istorie si cultura.

Oslo -oferte bune AICI– este Capitala Norvegiei si un oras cu o crestere economica importanta in ultimii ani. Merita vizitat si inteles!

AirFrance

AirFrance face parte din grupul AirFrance-KLM si din alianta SkyTeam. Este una dintre cele mai mari companii aeriene ale lumii, cu zboruri spre aproape toate destinatiile de pe glob.

 

Beijing – oferte avion AICI  – un oras modern, dar si traditional, pe care il vei gasi fascinant!

Mumbai – ofertele AICI – este cel mai modern oras din India, poarta de plecare spre descoperirea acestei tari incredibile.

Hong Kong -ofertele noastre AICI  – maretie, culoare, atmosfera – o vacanta de neuitat!

Kuala Lumpur -oferte AICI – un mix de modern si traditional, o avalansa de gusturi, arome si nuante.

Tokyo –  oferte AICI– o destinatie care va insemna o cu totul alta lume, un univers diferit, dar incantator.

Bangkok – oferte AICI – este poarta Asiei de SE, un oras minunat, unde vei gasi o multime de atractii turistice, dar si locuri linistite, pline de culoare.

Ho Chi Minh City sau Saigon (cum era numit in trecut) poate fi punctul tau de plecare spre descoperirea secretelor Asiei de SE.

Rio De Janeiro – oferte AICI – dansuri, muzica, viata de noapte vibranta, plaje fabuloase si mancaruri excelente. Si totusi este prea putin spus…

Buenos Aires -oferte AICI – tango si romantism, eleganta vintage, modernism si autentic. O lume incredibila!

Singapore – oferte AICI – cea mai bogata si mai eleganta tara din Asia de SE te astepta cu peisaje minunate, cu o gradina botanica de vis si cu night safari.

Johannesburg – oferte AICI – cel mai mare oras din Africa de Sud este un punct de plecare in calatoria ta spre „inima Continentului negru”.

Foto: panoramio.com, commons.wikimedia.org

Va dorim o vacanta asa cum ati visat!

No Comments :