Plaja exotica cu ape turcoaz

Early Booking Bulgaria

Early booking Bulgaria! Stiai ca Bulgaria este a 14-a tara ca marime din Europa si este „casa” unora dintre cele mai vechi culturi si civilizatii din lume. In ultimii ani, Bulgaria si-a dezvoltat foarte mult turismul, beneficiind de statiuni superbe, cu iesiri la Marea Neagra. Hotelurile si barurile sale, restaurantele, arhitectura si plajele cu nisip fin au facut din aceasta tara o destinatie potrivita de vacanta atat pentru cupluri, cat si pentru familiile cu copii. Un sejur in Bulgaria este avantajos din mai multe puncte de vedere: drumul este scurt, preturile relativ scazute la transport, hotelurile sunt noi si au oferte generoase, peisajele sunt fantastice si te vei relaxa cu siguranta. Daca si tu te gandesti deja la o vacanta superba pe malul marii si astepti sa vina vara, noi avem cateva oferte early booking excelente! Iata detalii.

Litoral Bulgaria – oferte Early Booking!

Coasta Marii Negre din Bulgaria masoara nu mai putin de 354 de kilometri, are plaje incredibile si resorturi de lux sau budget. Clima este la fel cu cea a Romaniei, verile fiind fierbinti si umede, mai ales in preajma marii.

Bulgaria are trei parcuri nationale, 11 parcuri destinate distractiilor in natura, 17 rezervatii, iar peste 35% din suprafata sa este acoperita cu paduri de pini si stejari.

Influentele culturale vin de la greci, de la romani, turci sau celti, iar unele dansuri si melodii bulgaresti sunt incluse in patrimoniul UNESCO. In plus, bulgarii sunt mestesugari fantastici, ai creand bijuterii din aur sau diverse metale, dar si suveniruri pe care le gasiti in piete si magazine.

Principalele orase bulgaresti de pe Coasta Marii Negre sunt Varna, Burgas, Pomorie, Blachik, Nesebar, Kavarna si Sosopol. Exista peste 45 de resorturi de vacanta, dintre care cele mai cunoscute sunt: Obzor, Kavarna, Albena, Golden Sands, Holiday Club Riviera si Sunny Beach. De asemenea, in Bulgaria veti gasi si site-uri istorice (Balchik, Kaliakra, Nesebar), dar si insule spectaculoase: Anastasia Island, Cyricus, Ivan, Peter Island sau Thomas Island.

 

Daca in anii ’60, coasta Bulgariei era locul de distractie al elitei comuniste, iar statiunile Albena, Golden Sands si Sunny Beach erau exclusiviste, in anul 2011, toate resorturile acestei tari sunt accesibile, iar britanicii isi cumpara case de vacanta si isi petrec concediile pe plajele superbe.

Bulgaria este populara si pentru viata de noapte vibranta, pentru cluburile de noapte si pentru restaurantele din Sofia si de pe litoral. S-a dezvoltat foarte mult si turismul nisat – etno, rural, gastronomic, SPA, medical sau arhitectural.

Iata mai jos care sunt cele mai populare statiuni de pe litoralul bulgaresc, unde iti recomandam sa iti petreci vacanta de vis:

1. Sunny Beach

Este cel mai mare resort de la Marea Neagra, cu o plaja superba si foarte intinsa, cu hoteluri pe toate gusturile si cu vreme perfecta din mai pana in octombrie. Golful are peste 8 km de plaje cu nisip fin si peste 100 de hoteluri. Sunny Beach este si paradisul copiilor, aici veti gasi numeroase atractii pentru cei mici.

 

2. Golden Sands

Este o plaja intinsa, cu vegetatie abundenta, cu izvoare de apa minerala, temperaturi constante de 27 de grade in sezon, casino-uri, baruri, piscine, terenuri de golf, peste 60 de hoteluri si multe vile de lux.

 

3. Albena

Este o statiune cu plaja Blue Flag, recunoscuta international, si este situata intr-un golf pitoresc. Exista peste 50 de hoteluri in zona, iar preturile sunt foarte accesibile. Puteti practica sporturi acvatice, puteti merge la SPA sau sa va relaxati in gradinile superbe ale hotelurilor si la piscina.

 

4. Balchik

Este un oras foarte romantic, situat intr-un golf, cu o plaja mica, un castel alb deasupra marii, una dintre cele mai vechi si mai pitoresti gradini botanice din Europa, hoteluri elegante cu vedere la mare si cu posibilitati de excursii in diverse orasele istorice sau la celebrul Cap Kaliakra.

 

5. Nessebar

Este un oras istoric, are monumente si muzee, restaurante si cafenele romantice, doua plaje de vis, are o atmosfera seducatoare si un aer vintage. Nessebar-ul se potriveste perfect cuplurilor sau familiilor linistite, care adora pacea si traditiile locale, in vacanta.

Foto: panoramio.com

Iata aici care sunt destinatiile de top din Bulgaria: Sunny Beach, Golden Sands, Sofia, Obzor, Nessebar.  Orice statiune ai alege in Bulgaria, vacanta ta va fi reusita! Grabeste-te sa prinzi cele mai bune oferte early booking si viseaza la vacanta ta perfecta pe malul marii.

No Comments :