Plaja exotica cu ape turcoaz

Early Booking Grecia! Hai la vara intr-o insula greceasca!

Veltravel.ro are deja Early Booking pentru Grecia! Hai la vara intr-o insula greceasca! Foarte multi romani s-au convins deja de avantajele unei vacante in Grecia: serviciile excelente, preturile bune, hotelurile chic, peisajele superbe si ospitalitatea grecilor. Iar cand un pachet de vacanta iti pune la dispozitie oferte early booking, transport (charter), cazare si masa, tot ce ai de facut este… o rezervare! De-a lungul timpului, v-am povestit multe despre insulele Greciei si despre plajele sale incredibile. Iar acum, iata mai jos cateva recomandari pentru vacanta ta de vara perfecta din 2019.

Hai in Grecia! Early Booking vara!

1. Creta

Creta este cea mai mare si mai populata insula greceasca si a cincea ca marime din Marea Mediterana. Este un simbol al culturii si traditiilor din Grecia, o insula cu foarte multe atractii si una dintre primele civilizatii inregistrate in Europa. Creta beneficiaza de lanturi muntoasxe impresionante, cu barfuri de peste 2.400 de metri, de platouri fertile, pesteri, golfuri cu ape turcoaz si lacuri splendide. O vacanta aici te va impresiona cu siguranta si vei reusi sa surprinzi o parte din maretia Greciei de odinioara…

Vezi ofertele aici!

 

2. Kos

Kos este o insula mica, aflata in sudul extrem al Greciei si la doar 8 kilometri de Bodrum, Turcia. Principalul oras este Kos Town si insula are o populatie de 30.000 de locuitori. In legendele grecesti se spune ca insula Kos ar fi fost vizitata de Hercule si ca un numar mare de eroi s-au nascut aici. Printre acestia au fost soldati care au participat la Razboiul din Troia, dar si la multe alte lupte istorice. O vacanta in Kos te va surprinde placut si vei invata foarte multe despre traditiile si ospitalitatea greceasca.

Oferte aici!

 

3. Rhodos

Rhodos este una dintre cele mai mari insule ale Greciei din Marea Egee, cu o istorie extrem de bogata si cu atractii unice in lume. Insula este faimoasa pentru Colosul din Rhodos – una dintre cele sapte minuni ale lumii antice. Orasul medieval Rhodos face parte din UNESCO World Heritage si este o populara destinatie turistica pentru calatorii din lumea intreaga.

Oferte aici!

 

4. Lefkada

Lefkada este o insula mica, aflata pe coasta de vest a Greciei, in Marea Ionica si este legata de continent printr-un ponton, de pe care privelistile sunt uluitoare. Cel mai mare resort de pe insula este Nidri, de unde poti vedea la apus insula Skorpios, detinuta de Onassis, dar si alte insule desavarsite, virgine si spectaculoase ale Greciei.

La sud de Nidri se afla cunoscutul resort Vasiliki, celebru pentru windsurfingul practicat aici. Insula se termina cu Lefkada Cape, de unde poeta Sappho s-ar fi aruncat de pe stanci, conform legendei.

Cea mai frumoasa plaja este Porto Katsiki si se afla pe coasta de vest a insulei Lefkada. Nisipul alb si fin, scaldat de ape de un albastru incredibil iti garanteaza o vacanta de poveste si fotografii unice!

Citeste mai multe aici!

 

5. Kefalonia

Kefalonia este cea mai mare Insula Ionica din vestul Greciei, are peste 70.000 de locuitori, capitala sa este orasul Argostoli, iar turismul este extrem de dezvolat in aceasta zona. Muntii inalti si plajele intinse ofera peisaje care iti taie rasuflarea, de aceea o vacanta aici va fi cu siguranta relaxanta si incarcata de amintiri frumoase…

Oferte aici!

 

6. Halkidiki

Despre celebra peninsula greceasca Halkidiki, cu al sau Munte Athos, v-am mai povestit. Insa acum a venit vara, iar gandul la vacanta cea mare nu ne da pace… Asa ca am ales sa visez la Grecia si la minunatele sale plaje. Iata care sunt cele mai grozave plaje din Halkidiki, unde poti merge in concediu in 2019…

Oferte aici!

 

7. Mykonos

Mykonos este o insula din Grecia, care face parte din arhipelagul Cicladelor, are 85 de km patrati, o populatie de 10.000 de locuitori si este recunoscuta international pentru viata sa de noapte extrem de intensa, pentru petreceri si pentru celebritatile care o viziteaza an dupa an. O vacanta in Mykonos poate fi atat relaxanta, cat si foarte activa, datorita plajelor sale frumoase, istorie sale si barurilor de top.

Ofertele aici!

 

8. Santorini

Santorini este o insula localizata in Marea Egee, la 200 de km SE de Grecia continentala. Statiunea este celebra pentru peisajul vulcanic, pentru vremea senzationala, pentru casele sale albe, superbe, pentru hotelurile de lux, restaurantele cu vedere la mare si pentru vedetele care isi petrec aici vacantele. Santorini a fost numita de BBC in 2011 “the world’s best island”!

Ofertele tale aici!

 

9. Zakynthos

Zakynthos este cea mai mare dintre Insulele Ioniene, apartinand Greciei si se afla in partea de Vest a continentului, avand o suprafata de 410 metri patrati. Numele acestei insule provine de la fiul legendarului Zeu Dardanus, numit Zakynthos. In trecut fasia de pamant scaldata de ape turcoaz a fost doar o oaza de liniste, acoperita de paduri si locuita de broaste testoase. Inususi marele poet Homer mentioneaza acesta insula paradisiaca in scrierile sale de odinioara. In prezent, Zakynthos este locuita de 45.000 de oameni, care traiesc mai ales din turism.

Ofertele tale aici!

 

10. Skiathos

Daca v-ati petrecut o multime de vacante in Grecia si totusi n-ati auzit de insula Skiathos, este cazul sa schimbam acest lucru. De ce? Pentru ca este una dintre cele mai intime, seducatoare si romantice destinatii de vacanta din lume. Pana si Hollywood-ul a remarcat acest lucru si a “debarcat” in Skiathos in 2008 pentru a filma productia Mamma Mia!

Ofertele tale aici!

Foto: panoramio.com

No Comments :