Blog Veltravel

Early booking ski in Bulgaria!

Veltravel.ro anunta Early booking ski in Bulgaria! Petrece in cele mai frumoase statiuni alpine, unde zapada, partiile si petrecerile fac legea momente de neuitat intr-un cadru magic, de poveste, si bucura-te alaturi de familia ta de o vacanta de iarna perfecta! Iata detalii…

Ski in Bulgaria, early booking! Vacanta de iarna la ski!

Bansko

Deschidem oficial sezonul de schi in Bulgaria, in Bansko! Bansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, cu hoteluri elegante, partii excelente si privelisti superbe. Rezervati acum pentru a beneficia de cele mai bune oferte cu reduceri early booking!

Aflata la o altitudine de 925 metri deasupra nivelului marii, statiunea montana Bansko este destinatia numarul 1 in materie de ski din Bulgaria, avand cel mai bun si cel mai modern centru de ski din toata tara. In ultimii ani investitii masive au fost facute in zona de catre YULEN, compania care administreaza domeniul skiabil, ajungandu-se astfel sa se schieze pe inaltimi de peste 2500 metri, pe o retea de partii de peste 65 km.

Bansko este ideala pentru schiorii incepatori si de nivel mediu, dar are si trasee pentru avansati (partia Alberto Tomba fiind una dintre ele). Gondola moderna si ski-pass-urile completeaza facilitatile zonei. Bansko ofera si posibilitatea pentru parapantism dar daca vi se pare o provocare prea mare, puteti inchiria sanii cu motor sau va puteti relaxa la patinoar.

 

Manastirea Rila si centrul vechi al orasului Bansko fac parte din patrimoniul UNESCO. Manastirea Rila este cea mai mare si mai cunoscuta manastire ortodoxa din Bulgaria. Aceasta este situata in partea de nord-vest a Muntilor Rila, la o altitudine de 1147 de metri deasupra nivelului marii, in valea Raului Rilska, la 117 kilometri mai la sud de capitala Sofia. Complexul monahal se afla ridicat la o distanta de doar 3 kilometri de orasul Rila, intre cele doua rauri ale zonei, raul Rila si raul Drusljavitza. Complexul monahal de la Rila, cu tot ceea ce il alcatuieste, acopera o suprafata de aproximativ 8.800 de metri patrati.

Dupa o zi aventuroasa pe partie, turistii se pot bucura de restaurantele locale numite “Mehanas”, unde se servesc preparate din  bucataria bulgara si bauturi traditionale. Oamenii din Bansko sunt celebri pentru ospitalitatea si prietenia lor si sa fac orice ca oaspetii lor sa isi aminteasca cu placere de  timpul petrecut aici.

Viata de noapte in Bansko este extrem de animata. Bansko combina locuri traditionale si moderne pentru iesirile nocturne. Orasul are aproximativ 45 de baruri, 30 restaurante, si mai multe cluburi de noapte foarte bune.

 

Borovets

Borovets este un resort de ski foarte modern din Muntii Rila, situatin Provincia Sofia, la o altitudine de 1350 de metri si la 73 de km de Sofia. Aici vei gasi hoteluri de lux, restaurante elegante, baruri, magazine unde poti face shopping nelimitate, dar si multe partii superbe, speciale pentru marii iubitori de ski.

Conditiile pentru sporturile de iarna sunt excelente! In Borovets poti incerca: ski, night-ski, snowboarding, cross-country skiing, ski jumps si biathlon, ski-doo etc.

 

Exista partii speciale pentru incepatori, intermediari si avansati. In total sunt nu mai putin de 58 de km de piste marcate, pana la o altitudine de 2560 de metri, unele dintre ele incepand chiar in centrul orasului, permitand astfel turistilor sa isi “testeze” schiurile de la usa hotelului.

Una dintre principalele atractii din Borovets sunt instructorii de ski extrem de buni, dar si preturile excelente.

 

Pamporovo

Pamporovo este un resort popular de ski din Provincia Smolyan, din sudul Bulgariei – si unul dintre cele mai bune si SE-ul Europei. Peisajul este alcatuit din paduri magnifice de pini, dar si partii excelente pentru ski si snowbording. Aici vei gasi numeroase baruri si hoteluri frumoase, este un resort family-friendly si are partii pentru incepatori si intermediari.

 

Pamporovo este situat in Muntii Rhodope, la 1620 de metri. Resortul are 25 de km de partii de ski!

Sute de mii de turisti aleg anual aceasta destinatie din Bulgaria pentru calitatea serviciilor, pentru profesionalismul instructorilor, pentru preturile bune si pentru frumusetea peisajelor!

Foto: panoramio.com

Hai si tu cu familia in vacanta la ski in Bulgaria si, daca faci acum o rezervare, vei avea parte de reducerile early booking!

No Comments :

* Your email address will not be published.