Plaja exotica cu ape turcoaz

Hoteluri romantice pentru luna de miere!

Fie ca e Maldive sau Thailanda, Venetia sau Paris, noi ne-am gandit la cateva hoteluri romantice pentru luna de miere. Ai stabilit deja data nuntii tale si urmeaza sa alegi destinatia perfecta pentru luna de miere? Toate cuplurile din lume isi doresc sa aiba parte de zile superbe si relaxante in luna de miere, dar mai ales de destinatii de vis – care sa le ramana in amintiri pentru totdeauna si sa povesteasca despre aceasta perioada pentru tot restul vietii. Noi am ales cateva hoteluri romantice unde totul este pisibil! Inspira-te si lasa-te purtat pe aripi de vis…

0

Hoteluri romantice pentru luna ta de miere!

Naladhu, Maldive

Relaxeaza-te pe o plaja de vis, in luxuriantul Naladhu. Vei avea parte de o casuta intima pe plaja, piscina privata, nisipuri albe, palmieri si hamacuri. Multi aleg Insulele Maldive pentru luna de miere, insa paradisul ofera locuri secrete si cate o poveste pentru fiecare.

1

 

Crosby Street Hotel, New York

Cazeaza-te in exceptionalul New York, intr-o capodopera a design-ului numita Crosby Street Hotel. Are si un bar-restaurant deschis 24/24, iar camerele sunt fascinante. Pentru toti iubitorii marilor orase!

2

 

Palazzo Barbarigo, Venetia

Intr-un oras ca Venetia, meriti tot ce-i mai bun. Palazzo Barbarigo imbina perfect stilul vechi elegant cu cel de ultima generatie, iar privelistile sunt superbe. Aici vei avea luna de miere pe care o visezi!

3

 

La Belle Juliette, Paris

Rasfata-te in hotelul boutique din Paris, intr-o armonie de culori. La Belle Juliette iti ofera si un SPA de exceptie si o mancare excelenta. Iar tu si alesul inimii tale veti fi cu adevarat rasfatati in orasul iubirii!

4

 

The Sarojin, Phang Nga, Thailanda

Hotelul se afla langa Phuket, intr-un decor senzational: gradini tropicale, plaje superbe, eleganta si rafinament, cum rar intalnesti in alte parti ale lumii. Nici preturile nu sunt foarte mari! O luna de miere ne neuitat!

5

Foto: panoramio.com

No Comments :