Plaja exotica cu ape turcoaz

Implineste-ti visul! Iata 7 calatorii inedite prin lume!

Iata 7 calatorii inedite prin lume! Unii viseaza sa cucereasca Machu Picchu, altii sa se relaxeze pe plajele din Thailanda sau sa admire oamenii frumosi de pe Copacabana, unii vor sa aiba un concediu clasic si frumos in Grecia sau Turcia, iar majoritatea viseaza la o vacanta unica, inedita, spectaculoasa, care sa testeze limitele si sa te scoata din zona de confort. Pentru ca despre asta este vorba, nu? Despre calatorii care iti raman in amintire pentru toata viata… Si cum putem sa ne implinim visele? Avand o imagine de ansamblu, luand un bilet si plecand in lume. Este foarte interesanta viziunea pe care o poti avea asupra lumii dintr-un elicopter. O astfel de plimbare este plina de adrenalina si te va impresiona cu siguranta. Iata unde iti propunem sa mergi si sa te distrezi la maxim.

0

Iata 7 calatorii inedite prin lume!

1. Great Barrier Reef, Australia  – include o plimbare cu elicopterul, un picnic cu sampanie si transport de la hotel, dar si privelisti pe care nu le vei uita niciodata.

1

 

2. Grand Canyon, USA – vazut de sus este absolut spectaculos, iar o plimbare de 50 de minute costa 258 de dolari. Este o investitie care merita cu adevarat. O investitie in tine!

2

 

3. Hong Kong – din elicopter, maretul oras iti taie respiratia. O plimbare costa 100 de dolari pentru 15 minute de poveste! Nu vei avea timp sa vizitezi intregul oras, insa privelistea de sus va fi suficienta pentru o viata.

3

 

4. Amalfi Coast, Italia – este una dintre cele mai scumpe plimbari, insa peisajele merita cu adevarat: 500 de dolari pentru 50 de minute! Gandeste-te cat de frumoasa este Amalfi de jos, din oraselele sale. Din elicopter vei vedea insa adevarata sa maretie: apele albastre, orasele colorate agatate de stanci, pinii, hotelurile, plajele superbe.

4

 5. Victoria Falls, Zimbabwe/Zambia – daca ajungi in Africa, trebuie sa incerci aceasta experienta. Costa doar 130 de dolari pentru 20 de minute pe care nu le vei uita niciodata.

5

 

6. Rio de Janeiro, Brazilia – un spectacol fabulos la doar 300 de dolari (12 minute). Nu rata aceasta experienta. Rio este un oras incredibil, insa urias. Privit de sus, dimensiunile devin neimportante, iar peisajele iti taie respiratia.

6

 

7. Tokyo, Japonia–  o plimbare de 15 minute pe timp de zi este 120 de dolari, iar noaptea 150 de dolari. Iti recomand varianta de noapte, pentru a vedea toate acele lumini fabuloase reflecatate in strazile ude, in geamurile turnurilor si chiar pe cer. De neratat!

7

Foto: wikipedia.org

No Comments :