Iata ce poti face intr-o vacanta de vis in Mikonos!

Mykonos este o insula din Grecia, care face parte din arhipelagul Cicladelor, are 85 de km patrati, o populatie de 10.000 de locuitori si este recunoscuta international pentru viata sa de noapte extrem de intensa, pentru petreceri si pentru celebritatile care o viziteaza an dupa an. O vacanta in Mykonos poate fi atat relaxanta, cat si foarte activa, datorita plajelor sale frumoase, istoriei sale si barurilor de top.

Iata ce poti face intr-o vacanta de vis in Mikonos!

1. Scuba Diving

Este una dintre putinele insule grecesti in care poti face scufundari, iar ‘peisajele’ de sub apele turcoaz iti vor taia rasuflarea. Viata acvatica, recifii de corali si pestii colorati sunt de neratat.

2. Snorkeling pe Plaja Paraga

Nisipul fin, apele albastre si limpezi, oamenii fericiti – toate acestea te asteapta. Exploreaza zona Paraga si te vei simti in paradis.

3. Shopping in Mykonos Town

Petrece cateva zile pe stradutele din Mykonos, cumpara suveniruri, cutreiera magazinele de haine, galeriile de arta si degusta bunatatile grecesti.

4. Muzeul Arheologic

Daca vrei sa inveti cate ceva despre istoria insulelor grecesti, viziteaza acest muzeu incredibil, care contine lucrari din anul 425 BC.

5. Turul insulei

Inchiriaza o barca sau mergi intr-o excursie organizata in jurul insulei, pentru a descoperi partile nevazute ale Mykonos-ului, inaccesibile cu masina sau ATV-ul. Petrece o zi intreaga pe barca, facand plaja si relaxandu-te!

6. Scooter sau ATV?

Iata o dilema ce va trebui lamurita! Nimeni nu ar trebui sa rateze oportunitatea de a inchiria un scooter sau un ATV (dupa propria personalitate) si sa exploreze insula si frumusetile grecesti atemporale.

7. La plimbare cu bicicleta

Inchiriaza o bicicleta si plimba-te pe insula, pentru a descoperi secretele acesteia. Exista cateva tururi recomandate, pentru nivelul fiecaruia.

8. Mananca!

Grecia este renumita pentru bucataria sa divina. Noi iti recomandam sa pleci in cautarea unei taverne autentice, cum este Kiki’s Restaurant, pe plaja Agios Sostis. Nu are firma si nici electricitate, inchizandu-se la apus, insa serveste cel mai grozav pui la gratar, fructe de mare incredibile si un vin de colectie.

9. Petrece!

Nu putem face un top despre Mykonos fara sa vorbim despre celebrul Cava Paradiso. Este un club de noapte in care distractia incepe la ore mici (de la 1 AM la 8 AM). Lumea se distreaza, petrece si danseaza pana in zori. Merita o vizita 🙂

10. Exploreaza Little Venice

Little Venice este un cartier boem din Mykonos Town, construit de exploratori si marinari, care atrage prin casele sale colorate, barurile si cluburile de noapte. Petrece cel putin o zi si o noapte aici.

Orice ai alege sa faci in Mykonos, #Veltravel te asteapata cu cele mai bune oferte pentru vacanta ta de vis!

No Comments :