Incursiune in istoria lumii: Tel Aviv, Amman, Cairo!

Lumea Sfanta sau cele mai frumoase tari care adapostesc vestigii de mii de ani, atractii turistice unice in lume si popoare credincioase este un adevarat vis pentru calatorii insetati de cultura si dornici sa afle adevarurile acestei lumi. Israel, Egipt si Iordania au fost si vor fi unele dintre cele mai vizitate tari ale pamantului, pline de magie si peisaje incredibile. Veltravel ti-a pregatit o surpriza: viziteaza aceasta minunata zona a lumii la preturi excelente si vei avea parte de o adevarata lectie de istorie si de viata.

Tel Aviv

Tel Aviv nu este doar un oras cu o istorie fabuloasa sau un resort la Marea Mediterana. Aici, in inima Israelului, vei avea parte de adevarate surprize: petreceri incendiare, oameni open-mind, restaurante si hoteluri de lux. Preturile sunt relativ mari, deci profita ofertele noastre.

Poate nu stiai, insa Tel Aviv-ul este un oras absolut senzational: elegant, boem, cu plaje superbe, cu oameni primitori si cu multi tineri care stiu sa se distreze cu adevarat. Daca m-ar intreba cineva ce oras as recomanda pentru distractii si care sa fie „off the road”, as zice fara sa clipesc Tel Aviv.

Pe strazile Bazel si Rotschild se afla cele mai bune cafenele, iar pe strazile Allenby, Lilienblum si in portul Tel Aviv se afla barurile si se desfasoara super petreceri.

Iata ce poti face in Tel Aviv!

Ierusalim

Oraselul de legenda Ierusalim se afla pe platoul MUntilor Judean, intre Mediterana si Marea Moarta si este unul dintre cele mai vechi din lume. In plus, Ierusalimul este considerat sfant de marile religii ale lumii.

Temperaturile sunt excelente tot timpul anului si in afara de istoria emotionanta si arhitectura incredibila, din Ierusalim poti face excursii pe camile sau cu jeep-urile la Marea Moarta sau la Marea Mediterana.

Amman

Populara Capitala a Iordaniei este o destinatie foarte indragita de turisti. Daca nu ai ajuns pana acum in zona, iti recomand din tot sufletul sa o faci acum, la preturile excelente Veltravel.

In plus, din Amman sunt doar 230 de km pana in celebra si fascinanta Petra, un loc pe care trebuie sa-l vezi macar o data in viata.

Cairo

Cairo este Capitala Egiptului si cel mai mare oras din Lumea Araba, al 16-lea ca marime din lume. Se afla pe Delta Nilului si a fost fondat in anul 969. Numit „orasul celor o mie de minarete”, Cairo este centrul cultural si politic al Islamului.

Cairo este un oras foarte frumos, cu iesire la Marea Mediterana si Golful Suez, dar si in apropiere de Marea Rosie. Este impartit in doua: partea noua, cu multe cladiri elegante, hoteluri si restaurante, si partea veche, cu istorie, muzee si cultura.

Viata de noapte in Cairo este impresionanta, fiind la fel de activ si colorat ca si Londra, Paris si New York. Cu siguranta nu te vei plictisi aici.

Oriunde ai alege sa mergi in vacanta, aceasta lume te va surprinde si fascina 🙂 Iar Veltravel are oferte excelente pentru tine.

No Comments :