La multi ani, Romania!

La multi ani, Romania! La multi ani, romani!

Fie ca am fost fericiti sau am avut mici suparari, fie ca am vizitat Romania sau am calatorit in strainatate, acum se cuvine sa ne sustinem si sa ne incurajam semenii si tara!

Trebuie sa credem in viitorul nostru, sa fim constienti de faptul ca Romania este o tara incredibil de frumoasa, care merita promovata si iubita. Si ca toate acestea incep cu noi. Cu mine, cu tine. Fiecare pas este important. Haideti sa sustinem Romania impreuna!

Ani si ani la rand, Romania a fost (si inca mai este) o tara incercata. Fie a fost prost condusa, fie nu s-a trezit dintr-un somn adanc, fie este parasita de poporul sau care a ales sa munceasca si sa traiasca in afara.

Insa in pofida tuturor greutatilor, cunosc oameni care sustin Romania, care o lauda, care vorbesc despre ea, care o promoveaza. Daca vom fi mai multi, vocea noastra se va face auzita! Vom putea spune lumii intregi ca romanii sunt destepti, ca Romania este frumoasa si ca meritam un loc fruntas, alaturi de alte tari de pe pamant.

In acest weekend de sarbatoare, te invit sa spui si tu „Romania, te iubesc!” si sa sarbatoresti asa cum se cuvine Ziua Nationala a tarii noastre!

La multi ani, romani! La multi ani, Romania!

No Comments :