Plaja exotica cu ape turcoaz

Luna de miere in Hawaii!

Cine nu si-ar dori sa aiba parte de o luna de miere magica, pe o insula tropicala, desprinsa din povesti? Hawaii este pentru foarte multi dintre noi o adevarata provocare. Imaginile din insule prezinta aceasta destinatie ca pe un paradis pe pamant, insa ne gandim mereu la distanta, la bilete de avion, la cazare si preturi. Daca alegi oferta potrivita, vei avea parte de o luna de miere superba, fara sa te ingrijorezi de costuri. Pe Veltravel.ro gasesti cazari si bilete de avion potrivite cu bugetul tau, tot ce ai de facut este sa cauti si sa faci o rezervare! Implineste-ti visele si hai cu noi in Hawaii.

0

Luna de miere in Hawaii!

Hawaii este un arhipelag din Oceanul Pacific si cel mai nou stat al US, alaturat in anul 1959. Peisajul din Hawaii – clima tropicala, plaje incredibile, valuri superbe, vulcani activi – il transforma intr-o destinatie extrem de importanta pentru turisti. Capitala este in orasul Honolulu, de pe insula O’ahu. In Hawaii viata este linistita si relaxanta. O vacanta aici este visul multor calatori, iar acest vis nu mai este atat de greu de atins!

1

 Insulele sunt izolate in Oceanul Pacific, iar altitudinile extreme si climatul tropical produc o variatate incredibila a florei si faunei.

Clima este foarte placuta, tropicala, insa mai putin fierbinte decat in alte zone datorta brizei si a vanturilor dinspre est.

Costul vietii in insule este ridicat, preturile comparandu-se cu cele din New York sau San Francisco. Turismul este foarte dezvoltat, iar hotelurile sunt pe toate gusturile si buzunarele.

Exista o gastronomie specifica in insule, care te va incanta cu siguranta. Folclorul, mitologia, literatura, muzica si cultura polynesiana sunt de asemenea adevarate atractii in Hawaii.

2

Turistii aleg sa-si petreaca aici o vacanta pentru a se realaxa, pentru a practica sporturi nautice si a descoperi viata tropicala de pe o insula exotica. Insa cei mai multi vin aici pentru luna de miere…

Iata ce sa faci in Hawaii in luna de miere:

1. Fa o excursie pe Kilauea Volcano de pe The Big Island. Este magic!

3

 

2. Rezerva o plimbare cu elicopterul in jurul insulei Kauai.

4

3. Relaxeaza-te pe una dintre faimoasele plaje din Hawaii. Pe orice insula te-ai caza, plajele sunt incredibile, luxoase sa salbatice, elegante sau rustice.

5

 

4. Plimba-te cu catamaranul si admira balenele. Este una dintre activitatile preferate de turisti!

6

 

5. Participa la dansurile si petrecerile traditionale! Restaurantele, barurile si cluburile de pe plaja si din orase organizeaza petreceri cu dansuri, cocteiluri si focuri de artificii.

7

 

6. Fa diving si snorkeling. Daca tot ai venit pana aici, afla ca insulele Hawaii sunt renumite pentru diving si poti macar sa iei cateva lectii. Nu vei regreta!

8

 

7. Casatoreste-te in Hawaii! Chiar daca ai facut deja nunta, la tine acasa, nu vad niciun motiv pentru care nu ti-ai reinnoi juramintele, intr-o maniera exotica, pe plaja. O astfel de ceremonie costa 95 de dolari!

9

 

8. Viziteaza pietele si bazarele cu haine si suveniruri. Vei gasi o multime de produse ieftine, handmande, foarte frumoase, atat pentru tine, cat si pentru prieteni.

10

9. Bucura-te de paradele colorate si exuberante de pe strazile oraselor. Localnicii sunt oameni fericiti si plini de pasiune. Admira-i si danseaza cu ei!

11

 

10. Viziteaza Gradina Zoo si pietele artizanilor din Honolulu. Acestea sunt adevarate atractii si vei fi fericit ca te afli acolo.

12

Orice ai alege sa faci in Hawaii, aceasta luna de miere iti va ramane pentru totdeauna in amintiri. Bucura-te de ea!

No Comments :