Miami. Sejur de neuitat in America!

Miami este un oras situat pe coasta Atlanticului, in sud-estul statului Florida, cu o populatie de peste 5 milioane de locuitori. Miami este un important centru economic, financiar, cultural si artistic al Statelor Unite, iar in trecut a fost numit de catre Forbes „cel mai curat oras din America”, datorita calitatii aerului, vastelor spatii verzi, strazilor curate si programelor de reciclare desfasurate aici.

Daca visezi la o vacanta interesanta, exotica, romantica, Veltravel te invita la Miami 🙂 Iata de ce: 

In anul 2009, intr-un studiu UBS efectuat pe 73 de orase din lume, Miami a fost numit „cel mai bogat oras din US”, deasemenea fiind locul in care se afla si sediul multor companii nationale si internationale.

Portul Miami – „Cruise Capital of the World” – este numarul unu in lume in ceea ce priveste vasele de croaziera si traficului de pasageri. Skyline-ul orasului este al treilea cel mai impresionant din Statele Unite, dupa New York si Chicago, cea mai inalta cladire din Miami fiind Four Seasons Hotel & Tower.

Turismul este o afacere importanta pentru orasul Miami, cu afacerile, plajele, festivalurile si evenimentele sale, atragand peste 40 milioane de turisti anual. Districtul Art Deco din South Beach este unul dintre cele mai glamour din lume cu plaje superbe, cluburi de noapte, cladiri istorice si magazine de lux.

Cele mai importante evenimente anuale din Miami sunt: Sony Ericsson Open, Art Basel, Winter Music Conference, South Beach Wine & Food Festival si Mercedes-Benz Fashion Week Miami.

Miami are o clima tropical musonica, verile fiind fierbinti si umede, iar iernile scurte si blande. In iulie-august temperaturile sunt cuprinse intre 28 si 31 de grade, iar in decembrie-ianuarie intre 15-24 de grade.

Miami este un oras cu posibilitati culturale si de distractie infinite! Din multitudinea de activitati pe care le poti desfasura aici, iata ce iti recomandam:

South Beach este esenta orasului si punctul cel mai fierbinte: magazine de lux, plaja superba, cluburi si baruri.

Zoo Miami – aici vei gasi o varitate de animale din Asia, Australia si Africa, expozitii si show-uri cu pasari exotice.

Seaquarium – este situat in centrul turistic al orasului si te vei bucura de o experienta unica.

Viziteaza plajele Bill Baggs Cape Florida State Park, Virginia Key Beach, Haulover Beach si Homestead Bayfront Park and Marina.

Mergi in Everglades National Park, unul dintre cele mai neobisnuite parcuri din America.

Viziteaza Miami Museum of Science si Miami Children’s Museum.

Mergi in Parrot Jungle Island, un parc educational si de distractii.

Distreaza-te in Monkey Jungle, unde maimutele traiesc libere si se imprietenesc cu turistii.

Viziteaza zona istorica Vizcaya.

Inchiriaza o barca si admira apusurile superbe din Miami Port.

Relaxeaza-te la SPA la Mandarin Oriental.

Opteaza pentru unul dintre traseele turistice ale orasului: Art Deco Tour, Duck Tour, Eco-Adventure Tours, Miami Cultural Tours.

Bea o cafea cubaneza. Mergi in Fruit and Spice Park si in Domino Park, in Little Havana.

Fotografiaza Casa Versace!

Mergi la shopping in: Bal Harbour Shops, Bayside Market, Coco Walk, Sawgrass Mills, Voodoo Shops in Little Haiti, Palacio de los Jugos.

Viziteaza hotelurile si restaurantele orasului: Biltmore Hotel, Cheeca Lodge & Spa, Smith & Wollensky, News Cafe, Le Tub, Mango’s Tropical Cafe.

Din multitudinea de oferte din piete si cafenele vei gasi cu siguranta ceva pe gustul tau. Restaurantele internationale, americane, cubaneze, asiatice si italiene sunt la fiecare colt de strada. Ca sa simti savoarea orasului, iti recomandam sandvisurile cubaneze, cafeaua cubaneza si romul. Insa si cocteilurile de pe plaja sau mancarurile home-made din pietele locale sunt excelente!

Miami este un oras care iti pune la dispozitie toate modalitatile de distractie la care ai visat vreodata. Cluburi de noapte, baruri, puburi, restaurante romantice sau veggie, swinger clubs, strip clubs, discoteci pe plaja, muzica live, concerte si multe, multe evenimente zilnice. Iata ce iti recomandam: Club Space, Mansion, Mynt Lounge, Nocturnal Miami, The Vagabond, El Palenque, Hoy Como Ayer.

Orice ai alege sa faci in Miami, orasul te asteapta cu bratele deschise. Iar Veltravel are cele mai bune oferte.

No Comments :