O vacanta de vis: descopera Singapore!

Orasul-stat Singapore este cea mai dezvoltata zona a Asiei de SE, este un adevarat imperiu financiar, iar turismul este ridicat la rang de arta. Populatia este de 5.2 milioane locuitori, iar in Singapore traditiile milenare se imbina spectaculos cu cele mai moderne cladiri si parcuri de distractie. Singapore este un oras parca desprins din alta lume, iar o vacanta aici va fi fabuloasa, cu siguranta!

Republica Singapore se afla in cel mai sudic punct al Peninsulei Malay, la 137 de km nord de Ecuator. Singapore este un arhipelag format din 63 de insule exotice, intens urbanizate, dar cu peste 50% din suprafata verde. Singapore este o tara extrem de dezvoltata, iar o vacanta aici te va ajuta sa descoperi minunile Asiei si frumusetea unor peisaje de vis.

Singapore este al 4-lea centru financiar al lumii, a doua piata din lume in ceea ce priveste jocurile de noroc si al 3-lea centru al lumii in privinta rafinariilor. Singapore este tara celor mai multi milionari din lume, dar si locul cel mai potrivit pentru a-ti deschide o afacere.

Clima in Singapore este tropicala, fara sezoane diferite. Temperaturile sunt constante, cuprinse intre 23 si 31 de grade. Cele mai ploioase luni sunt noiembrie si decembrie.

Iata ce poti face in Singapore:

– urca-te in Singapore Flyer – cea mai inalta “roata” de observatie din lume (mai inalta cu 30 de metri decat celebrul London Eye) – privelistile sunt spectaculoase!

– viziteaza Marina Bay Sands SkyPark – aici vei gasi o piscina (infinity pool) lunga de 150 m, restaurante, baruri, gradini si plaje.

– bea un cocteil la Raffles Hotel, unul dintre cele mai luxoase hoteluri coloniale din lume, unde au locuit si Elizabeth Taylor, Queen Elizabeth II si Michael Jackson.

– viziteaza Universal Studios din Asia.

– mergi la shopping in Chinatown. Aici poti lua si masa la unul dintre restaurantele chinezesti cu preturi excelente.

– viziteaza Science Centre Singapore.

– mergi la Singapore Night Safari – o atractie unica in lume.

– viziteaza Buddha Tooth Relic Temple.

– mergi in cartierul Little India.

– viziteaza Singapore Botanical Gardens.

Singapore are o gastronomie diversa si interesanta. Preparatele traditionale sunt din bucataria chineza si indiana, insa la marile hoteluri vei gasi si mancaruri internationale. Ia pranzul intr-unul dintre restaurantele chinezesti din Singapore, iar pentru cina alege sa mananci la tarabele indiene din Little India.

Viata de noapte in Singapore este plina de culoare. Barurile si restaurantele raman deschise pana tarziu, spectacolul strazii este unic, iar cluburile de noapte si casino-urile sunt celebre in lume.

Singapore trebuie vazut macar o data in viata, iar Veltravel te asteapta cu oferte imbatabile.

No Comments :

* Your email address will not be published.