Plaja exotica cu ape turcoaz

City Break Paris, relaxare pe Coasta de Azur, ski in Alpi sau Disneyland. Intr-un cuvant: Franta

City break Paris, relaxare pe Coasta de Azur, ski in Alpi sau Disneyland? Intr-un cuvant: Franta. Aceasta tara este extrem de ofertanta, fiind si una dintre cele mai frumoase tari din lume, dar si una dintre cele mai atractive pentru toti calatorii pasionati. Aici vei gasi orase fascinante si romantice, ca Parisul, tarmuri de poveste pe Coasta de Azur, dar si munti semeti, unde sporturile de iarna sunt ridicate la rang de arta. Franta este o tara destul de scumpa, insa daca vei alege cele mai bune oferte, te vei bucura de o vacanta asa cum ai visat…

City Break Paris

Parisul – orasul luminilor si al indragostitilor – te asteapta in orice anotimp cu portile deschise. Daca vei zabovi doar o zi sau doua si vei alerga de la un obiectiv turistic la altul, s-ar putea ca Parisul sa nu-ti trezeasca sentimente profunde. Insa daca vei incerca sa faci si altceva decat majoritatea turistilor, atunci s-ar putea sa te indragostesti de acest oras romantic.

Gaseste ofertele de city break Paris AICI!

Relaxare pe Coasta de Azur

Coasta de Azur este unul dintre cele mai exclusiviste resorturi de la Marea Mediterana, o zona de poveste, luxurianta si eleganta, unde cei mai multi turisti merg sa se relaxeze, sa faca shopping si sa admire plajele cu nisip fin. Principalele orase de pe Coasta de Azur sunt: Nisa, Monte Carlo si Cannes.

Cote d’Azur sau French Riviera este o zona din SE Frantei, cu iesire la Marea Mediterana, care include si statul suveran Monaco si care se intinde de la granita cu Italia, pana in vest, la Saint-Tropez. Este unul dintre cele mai vechi resporturi de vacanta din lume, iar turismul s-a dezvoltat inca din secolul al 18-lea, cand Reviera Franceza era “destinata” britanicilor bogati. Odata cu infiintarea liniilor ferate, la mijlocul secolului al 19-lea, Cote d’Azur a devenit locul de joaca al rusilor, englezilor si, mai ales, al aristocratilor – ca Regina Victoria, Regele Eduard sau Prince of Wales. In prima jumatate a secolului 20 a fost locuita temporar de artisti si scriitori ca Pablo Picasso, Matisse, Maugham sau Huxley si a fost descoperita si de americani.

 

Nisa

Este al cincilea oras ca marime din Franta, are iesire la Marea Mediterana si este numit de localnici Nice la Belle. Este un oras elegant si boem, cu plaje superbe si vile de lux, cu o zona de shopping si de restaurante foarte dezvoltata, vizitata de peste 4 milioane de turisti anual. Aici te poti relxa si poti incerca fantastica bucatarie franceza.

Vezi preturile pentru vacanta in Nisa AICI!

 

Cannes

Cannes este un oras extrem de elegant, situat pe Riviera Franceza. Este o destinatie turistica sofisticata, dar si gazda Festivalului de Film anual, care aduce pe plajele superbe o multime de vedete internationale. Cannes este celebru si pentru magazinele sale de lux, restaurantele si hotelurile de top. Desi este un resort pentru cei celebri si bogati, o vacanta aici poate fi confortabila, atat timp cat alegi pachetul potrivit pentru bugetul tau. Acum visele tale pot deveni realitate!

Verifica preturile pentru vacanta in Cannes pe veltravel.ro!

 

Monte Carlo

Este un stat mic, inconjurat de Franta si Marea Mediterana, aflandu-se la doar 13 km de Nisa. Este cel mai populat stat din lume! In plus, Monte Carlo este o zona destinata celor bogati si celebri, aici putand intalni multe personaje de la Hollywood sau capete incoronate. Insa daca vei alege o oferta bine gandita de la o agentie de turism mare, vei avea parte si tu de o vacanta de vis.

Monte Carlo are oferte de cazare bune pe veltravel.ro!

Ski in Alpi

Franta este renumita pentru statiunile sale montane excelente, cu hoteluri-boutique minunate, cu partii de vis si cu oameni primitori. Acum este momentul perfect pentru a oferi un cadou celor dragi – alegand sa petreceti o vacanta la ski in Franta!

 

Val Thorens

Val Thorens este o localitate din Tarentaise Valley, Savoie, in Alpii Francezi si este cel mai inalt resort de ski din Europa, aflat la peste 2.300 m altitudine. Are 3 zone diferite, cu peste 600 km de piste si este considerata zona cea mai mare din lume destinata sporturilor de iarna.

Vacanta in Val Thorens intra sa o iei de AICI!

 

Chamonix

Franta este renumita in lume pentru acest resort, cu peisaje spectaculoase si partii de calitate. Aici traditia sporturilor de iarna este extrem de veche, iar localitatea Chamonix este un paradis al iubitorilor de ski. Situat in Muntii Mont Blanc, oraselul este frumos si elegant, avand oferte turistice excelente: hoteluri superbe, scoli de ski, SPA, piscine interioare, lux si confort.

Vacanta in Chamonix la preturi bune AICI!

 

Grenoble

Grenoble este o localitate superba din SE-ul Frantei, asezata la poalele Alpilor si considerata de francezi „Capitala Alpilor”. Arhitectura interesanta, partii excelente, hoteluri elegante si gastronomie de top – de toate acestea te vei bucura aici!

Oferte bune la vacanta in Grenoble gasesti aici!

 

Disneyland

Disneyland nu este doar un vis al copiilor, ci si un loc de joaca pentru cei mari. Frumusetea parcului tematic este unica in lume, iar aici gasesti o multime de modalitati de petrecere a timpului liber: restaurante, hoteluri, trenulete, personaje din povesti si spectacole. Alege o vacanta in Disneyland si te vei bucura ca un copil! Bookuieste-ti biletul la Disneyland din timp daca stii exact zilele in care vrei sa ajungi acolo astfel incat sa salvezi aproape jumatate din costul biletului!

Vacanta magica in Disneyland AICI!

Foto: panoramio.com, commons.wikimedia.org, visitfrance.info

Orice zona preferi din Franta, cu siguranta vei avea multe de invatat, de descoperit si de fotografiat!

No Comments :