Plaja exotica cu ape turcoaz

Plaja in Italia. Golfuri si insule legendare

Te-ai gandit deja: plaja in Italia. Golfuri si insule legendare, bineintele. Italia este una dintre cele mai frumoase tari din lume datorita culturii si traditiilor sale, datorita plajelor, muntilor, satelor pitoresti, a gastronomiei fabuloase, a monumentelor istorice, a hotelurilor de lux si restaurantelor elegante. Milioane de turisti din lumea intreaga se indreapta spre Italia pentru vacante unice, memorabile. Daca iti doresti un concediu relaxant, la mare, Italia ofera calatorilor plaje incredibile, cu steag albastru, unde poti petrece o perioada minunata alaturi de familie sau de prieteni. Iata care sunt cele mai frumoase regiuni litorale ale acestei tari.

Italia: golfuri, insule si plaje legendare!

Sardinia

Sardinia este a doua insula ca marime din Marea Mediterana, dupa Sicilia, si apartine Italiei. Este inconjurata de Corsica, Peninsula italiana, Sicilia, Tunisia si Insulele Baleare. Insula este celebra in lume pentru peisajele sale desprinse parca din filme, cu ape albastre, munti acoperiti de zapada, campii intinse, de un verde uluitor, cascade, plaje albe si orase colorate. O vacanta in Sardinia te va relaxa si vei avea cu siguranta amintiri pentru toata viata.

 

Sicilia

Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana, apartine Italiei si este o zona bogata in cultura, unica in lume. Principalul punct de atractie il reprezinta Muntele Etna, cel mai inalt vulcan activ din Europa, dar si orasele de poveste si plajele superbe. Sicilia este renumita pentru muzica, literatura, gastronomia si arhitectura sa, dar si pentru oamenii mandri si patrioti.

Vezi ofertele aici!

 

Napoli

Napoli este un oras al contrastelor. Pe de o parte este boem, elegant, civilizat si incarcat de istorie, pe de alta parte este murdar si inghesuit. Insa din orice latura ai privi acest oras al Italiei, trebuie sa recunosti ca este minunat! Ai atat de multe de facut in Napoli – te poti plimba prin centrul vechi, sa te ratacesti pe stradutele superbe, poti vizita bisericile orasului, poti bea un espresso la o terasa, poti degusta cea mai buna pizza din lume si multe, multe altele.

 

Campania

Campania este probabil cea mai vizitata zona din Italia, cuprinzand orase de poveste ca Napoli, Salerno, Sorrento, Positano, Amalfi, dar si insulele Ischia si Capri. Daca vrei sa mergi la plaja, Salerno este destinatia care ti se potriveste! Aici sunt peste 10 plaje de vis, printre care: Agropoli, Castellabate, Montecorice, Pollica, Pisciotta, Vibonati, Sapri sau Casal Velino.

Sorrento

Amalfi

Ischia

Vacanta ta romantica in Italia!

Foto: panoramio.com

No Comments :