Republica Dominicana. Iata cum arata o vacanta cu adevarat exotica!

Republica Dominicana se afla pe insula Hispaniola si face parte din arhipelagul Greater Antilles din regiunea Caraibelor. Aici a debarcat Columb in anul 1492 si astfel, aceasta fasie de pamant exotic a devenit prima asezare europeana din Americi, numita Santo Domingo – oras care avea sa fie prima capitala europeana din Lumea Noua.

Republica Dominicana este cea mai vizitata tara caraibiana, milioane de turisti alegand o vacanta aici, datorita plajelor fabuloase, a hotelurilor accesibile si a serviciilor foarte bune. Evident, cultura, traditiile caraibiene, dansurile si muzica, diversitatea peisajelor si sporturile acvatice practicate pe insula nu sunt de neglijat, ele atragand calatori din intreaga lume.

Clima in Dominicana este tropicala, cu o temperatura medie de 25 de grade, iar apa este perfecta pentru sporturi si agrement.

Principalele orase sunt Santo Domingo, La Romana, Puerto Plata, La Vega, etc. Bucataria traditionala este predominanta spaniola, dar cu influente africane si taino. Insa muzica este cea care face diferenta! Localnicii sunt extrem de dedicati evenimentelor culturale sau ad-hoc – unde se serveste mancare multa si buna, se bea rom si se canta melodii traditionale, de corazon latino.

Republica Dominicana este un adevarat paradis, iar o vacanta aici iti va ramane vesnic in amintiri. Multe cupluri aleg sa-si petreaca luna de miere in aceasta zona a lumii, dar chiar daca vei merge cu prietenii sau familia, nu te vei plictisi. In Dominicana exista cate ceva pentru fiecare, inclusiv preturi bune, mancare excelenta si plaje incredibile.

Iar daca nu te-am convins pana acum, iata mai jos cateva motive pentru a alege o vacanta in Republica Dominicana:

1. Asa arata un resort romantic din Dominicana!

2. Serile ti le poti petrece la taverne linistite, ascultand muzica si band un cocktail cu rom.

3. Playa Rincon este una dintre cele mai frumoase si mai salbatice din lume!

4. In Dominicana nu exista doar plaje superbe, ci si cascade, paduri tropicale si o vegetatie luxurianta.

5. Santo Domingo este un oras incarcat de istorie si traditii.

6. Nu rata Acuario Nacional Santo Domingo – este fascinant!

7. Dansurile, muzica si traditiile caraibiene sunt minunate. Petrece o seara de vis cu acesti oameni talentati!

8. Bucataria caraibiana te va lasa fara cuvinte.

9. Trebuie neaparat sa faci o plimbare cu barca pe Marea Caraibelor!

10. Apusurile sunt de vis in Republica Dominicana.

Alege o vacanta aici si iti garantam ca vei avea amintiri frumoasa pentru toata viata. Iar Veltravel are cele mai bune oferte🙂

No Comments :