Blog Veltravel

Schi Amade – cea mai mare alianta a regiunilor de ski din Austria

Ski Amade -cea mai mare alianta a regiunilor de ski din Austria inseamna cinci arealuri de schi, 25 de localitati, 860 km de partii si 270 instalatii de urcare.

Luate impreuna cele 5 arealuri formeaza cea mai mare si frumoasa zona de schi a Austriei. Acestea sunt : Schladming – Dachstein Tauern, Grossarltal, Hochkonigs Winterreich, Gastein si Slazburgerer Sportwelt.

Un singur abonament de schi va da acces la 270 de instalatii de urcare ultramoderne si 860 de partii cu toate gradele de dificultate. In nicio alta regiune a Alpilor nu veti mai gasi o oferta atat de bogata concentrata pe un spatiu atat de restrans.

Statiunea Schladming, inima regiunii, ofera partii interconectate pe patru munti : Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen, Reiteralm. Pentru amatorii schiului, un pont ar fi sa incercati si muntii mai mici : Rittisberg, Fageralm, Galsterbergalm, Stoderzinken, Rieseneralm si Planneralm. Ghetarul Dachstein va ofera posibilitatea sa schiati 365 de zile pe an si isi atrage vizitatorii cu spectaculoasa platforma panoramica « Dachstein Sky Walk » sau cu « Palatul de Gheata ».

In aceasta statiune puteti experimenta partiile de Cupa Mondiala si puteti fi siguri ca investitiile in infrastructura partiilor si a hotelurilor este facuta an de an.

Un sejur de 7 nopti in perioada 10.03 – 17.03.2020 porneste de la 280 Eur/persoana/cazare.

Un alt areal din Ski Amade este Salzburgerer Sportwelt cu statiunile: Flachau, Wagrain, St. Johann/Alpendorf, Zauchensee, Flachauwinkl, Kleinarl, Radstadt, Altenmarkt, Filzmoos, Eben.

In orasul istoric Radstadt veti gasi mult confort, ospitalitate si o atmosfera familiara. Un alt plus il ofera faptul ca este situat in apropiere de Salzburg (80 km) si este usor accesibil de pe autostrada Tauernautobahn (A10). Punctele de atractie ale statiunii Radstadt sunt : gondola cu 8 locuri si 6 km de partii de sanius. Statiunea este protejata de vant, are o siguranta mare a zapezii iar schi-bus-urile gratuite duc in statiunile apropiate dar si alte statiuni din regiune

Un sejur in Radstadt in perioada 10.03 – 17.03.2020 costa de la 280 Eur/persoana.

Un sejur in Flachau in aceeasi perioada costa incepand cu 178 Eur Eur/persoana.

Pentru familiile cu copii este bine de stiut ca multe statiuni din zona Ski Amadé ofera la sfarsit de sezon numeroase atractii turistice si evenimente speciale pentru cei care s-au decis sa-si petreaca vacanta in familie : intreceri sportive de schi, concursuri mini-playback show, programe de divertisment, seri de sanius.

In regiune se afla si complexul termal pentru familii: Soletherme Amade, care ofera distractie de neegalat familiilor in timpul liber la piscina sau sauna.

Oferta pentru petrecerea timpului liber este completata de 180 km de trasee de schi fond, trasee pregatite pentru drumetie de iarna, sala de tenis, plimbari cu caleasca, patinoar, apres ski si shopping.

No Comments :

* Your email address will not be published.