Plaja exotica cu ape turcoaz

Sunny Beach – o destinatie perfecta pentru vacanta de vara!

De ce este Sunny Beach o destinatie perfecta pentru vacanta de vara? Cu totii ne dorim sa mergem la plaja in Caraibe sau in Hawaii. Insa, de cele mai multe ori, bugetul si timpul nu ne permit aceste investitii. Vacanta de vara si concediul se apropie cu pasi repezi. Este o perioada din an cand meritam sa ne relaxam si sa avem parte de zile insorite, lipsite de griji, la malul marii. Si da, exista o plaja superba in apropiere de tara noastra, chiar pe litoralul Marii Negre, care seamana cu plajele tropicale de la zeci de mii de kilometri. Care este aceasta? Ati ghicit. Sunny Beach din Bulgaria.

Sunny Beach – o destinatie perfecta pentru vacanta ta de vara!

Sunny Beach este un mare resort de vacanta de pe coasta Marii Negre a Bulgariei, aflat la aproximativ 35 de km nord de Nessebar. In plus, este cea mai populara destinatie de vara pentru turistii care aleg Bulgaria, avand peste 200 de hoteluri, pe toate gusturile si bugetele, cu nu mai putin de 300.000 de paturi.

Sunny Beach se intinde pe kilometri intregi, iar espalanada pe care se inalta hotelurile de lux este spectaculoasa. Plaja se exitinde cu un golf superb, intre Sveti Vlas si Nessebar. Pe acest traseu veti gasi sute de baruri cu muziva live, puburi, cluburi de noapte, restaurante elegante cu diverse bucatarii specifice sau internationale, discoteci si cafenele.

De ani si ani de zile, transformarea acestei statiuni continua, iar din 2011 aproape toate hotelurile au fost renovate. Anul trecut, alte hoteluri de lux si complexuri de apartamente pentru familii au fost deschise. In 2019, Sunny Beach te asteapta cu oferte variate, cu o plaja cu nisip fin si apa calda, numai buna pentru sporturi acvatice.

Desi Bulgaria este o tara temperata, clima din Sunny Beach este mediteraneana, ceea ce atrage din ce in ce mai multi turisti si investitori. Recent, Sunny Beach a fost inclusa pe listele de preferinte ale britanicilor, irlandezilor, scandinavilor si olandezilor. Este aproape, convenabila si este foarte frumoasa aceasta statiune!

Atractiile pentru turisti includ:

– plaja fina si sezlonguri pe malul marii

– sporturi acvatice

– siteul arheologic de la Nessebar si golful din zona

– doua aqua-parc-uri imense si foarte populare

– viata de noapte vibranta, Sunny Beach fiind celebra printre turistii tineri, care isi doresc sa se distreze!

– festivaluri de muzica si arta

– fashion-shows

– competitii pe plaja

– hoteluri speciale pentru familii, in zone linistite, cu multe atractii pentru copii de diverse varste

– excursii de o zi in imprejurimi

– cluburile pe care vi le recomandam: Club Mania, Multiplace, Orange, Cacao Beach.

– restaurante: Kapitanska sresta si Emona (cele mai bune!).

Nessebar este o destinatie de neratat!

Alege si tu o vacanta in Sunny Beach si vei fi cu adevarat incantat!

No Comments :