Plaja exotica cu ape turcoaz

Super reduceri la Tarom! Destinatii de poveste.

Super reduceri la Tarom! Compania si-a anuntat programul de reduceri pentru sezonul de toamna-iarna a acestui an si preturile sunt, intr-adevar, senzationale. Pentru a profita din plin de aceste oferte, specialistii Veltavel.ro va propun pachete speciale, cu bilete de avion si cazare incluse, astfel incat sa te bucuri de destinatii de poveste si de vacante perfecte! Nu rata oferta speciala valabila pentru toate destinatiile operate de Tarom in limita locurilor disponibile!

Super reduceri la Tarom! Destinatii de poveste.

 

Iata pachetele Veltravel.ro special create pentru tine:

Amsterdam

Amsterdam-ul este unul dintre cele mai interesante orase din Europa, plin de viata, cosmopolit, elegant si civilizat. Un city break aici iti va implini toate visele!

 

Amman

Populara capitala a Iordaniei este o destinatie foarte indragita de turisti. Daca nu ai ajuns pana acum in zona, iti recomand din tot sufletul sa o faci acum, la preturi excelente!

 

Atena

Maretie, istorie, eleganta si rasfat. In capitala Greciei vei descoperi multe lucuri pe care nu le stiai despre acesta tara, fiind un oras cu un ritm de viata complet diferit de cel din insule.

 

Budapesta

Preturi excelente pentru o capitala absolut senzationala! Petrece un weekend in Budapesta si te vei indragosti iremediabil de frumosul oras si de atractiile sale culturale si arhitectonice.

 

Belgrad

Belgrad-ul este capitala Serbiei si unul dintre cele mai vechi orase ale Europei, asezate pe Dunare. Aici vei gasi comori arhitecturale, atractii turistice si un turism in plina dezvoltare.

 

Dublin

Cand vorbesti despre capitala Irlandei te gandesti la arta, eleganta, civilizatie, bere buna, hoteluri de top si oameni veseli. Merita sa vizitezi acest oras incredibil si sa ii descoperi secretele.

 

Dubai 

Stralucire, decadenta si un lux orbitor, intr-unul dintre cele mai futuriste orase ale lumii. Aici poti merge la plaja, la shopping sau sa te relaxezi intr-un hotel fabulos cu vedere la golf.

 

Frankfurt

Frankfurt este cel mai mare centru financiar al Europei, o metropola eleganta, cu o arhitectura unica in lume, cu zgarie-nori si atractii culturale ca muzee, galerii de arta si gradini impresionante. Frankfurt a fost de multe ori numit “Manhattan”, datorita cladirilor sale inalte.

 

Larnaca

Larnaca este un oras de pe coasta de sud a Ciprului, al treilea ca marime de pe insula, dupa Nicosia si Limassol. Aici vei avea parte de plaje superbe, vreme buna si distractii pana in zori.

 

 

Munchen

Munchen este capitala Bavariei si al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin si Hamburg. In plus, este un oras incarcat de istorie si cultura, iar acum se desfasoara aici celebrul eveniment Oktoberfest. Nu rata un city break in Munchen si vei fi uimit de atata frumusete!

 

 

Praga

Romantism, stralucire discreta, eleganta, comori arhitecturale, poduri si castele de vis, arta si cultura – asta vei gasi in Praga – poate cea mai seducatoare capitala europeana.

 

 

Salonic

Salonic este al doilea oras ca marime al Greciei, este un important centru cultural si istoric si o destinatie turistica foarte apreciata. In anul 2010, revista Lonely Planet a numit Salonicul “cel mai grozav centru de distractii din lume”, alaturi de orase ca Dubai sau Montreal. Este asezat pe malul marii, dispune de o arhitectura incredibila, de hoteluri si restaurante elegante, de parcuri, plaje, muzee si galerii de arta. Bucataria traditionala este delicioasa! Va recomandam cu drag sa petreceti o vacanta aici, cu siguranta nu va veti plictisi.

 

Sofia

Sofia este Capitala Bulgariei si merita vizitata pentru atractiile culturale, pentru arhitectura, pentru mall-urile elegante si pentru barurile si restaurantele, unde au loc petreceri incendiare in fiecare weekend.

 

Tel Aviv

Tel Aviv nu este doar un oras cu o istorie fabuloasa. Si nici un resort la Marea Mediterana. Aici, in inima Israelului, vei avea parte de adevarate surprize: petreceri incendiare, oameni open-mind, restaurante si hoteluri de lux. Preturile sunt relativ mari, deci profita de acesta oferta!

 

Viena

Viena este un oras extrem de frumos si de elegant, centrul sau fiind inclus in UNESCO World Heritage, iar deseori este numit si “The City of Dreams” datorita faptului ca este casa celui mai mare interpret de vise din toate timpurile, Sigmund Freud. Viena este un oras medieval, baroc, este centrul european al muzicii si culturii, are peisaje superbe, castele si parcuri, monumente si cladiri impresionante. Hai si tu intr-un city break la Viena!

 

Foto: panoramio.com, deviantart.com, commons.wikimedia.org

No Comments :