TOP 10: cele mai frumoase orase din Europa in care sa-ti petreci Pastele!

Vacanta de Paste ne da posibilitatea de a alege o escapada romantica sau aventuroasa in cele mai frumoase orase din Europa. Iar daca nu te-ai hotarat inca unde sa mergi, Veltravel iti recomanda locatii de vis, unde vei petrece cateva zile relaxante si magice. Tot ce ai de facut este o rezervare si bagajele!

Iata care sunt cele mai frumoase orase din Europa in care sa-ti petreci Pastele!

1. Roma

Cetatea eterna te asteapta sa petreci Sarbatorile Pascale pe strazile ei pietruite, sa admiri unele dintre cele mai frumoase monumente din lume, sa vizitezi Colosseum-ul, Vaticanul si alte atractii turistice la care visezi. Hotelurile si restaurantele sunt excelente si au oferte foarte bune in aceasta perioada.

2. Paris

Orasul Indragostitilor este incredibil primavara. Copacii infloriti, parcurile superbe, perechile care iau cina pe vaporasele de pe Sena, spectacolele live de pe strada, atractiile clasice, dar si cele intime, nevazute – te atrag ca un magnet spre Paris. Alege o vacanta de Paste la Paris si nu vei fi dezamagit!

3. Barcelona

Soare, istorie, cultura si multa distractie! Barcelona este un oras care le are pe toate. Distreaza-te pe cinste in minunatul oras spaniol de pe malul Mediteranei si te vei simti ca in paradis. Viziteaza cladirile lui Gaudi, petrece pe plaja Barceloneta si admira culorile fantanilor din Piata Spania.

4. Viena

Elegant si cosmopolit, orasul este un muzeu in aer liber. Parcurile sale sunt celebre in lume, iar civilizatia de aici te va impresiona. Fa o plimbare cu trasura trasa de cai albi, admira Viena noaptea si bucura-te de atmosfera de sarbatoare din acest oras superb.

5. Venetia

Venetia este un oras de vis. Romantic si seducator, vechi si nou, elegant si deosebit de tot ce ai vazut pana acum. Indiferent daca ai mai fost sau nu in Venetia, de fiecare data cand revii, orasul te intampina cu ceva nou. Plimba-te cu gondola pe canale si admira un apus de la o terasa din Piaza San Marco.

6. Londra

Unul dintre cele mai vibrante si mai interesante orase ale Europei, Londra te asteapta cu vreme buna, hoteluri uluitoare si restaurante de top. In Londra poti merge la spectacole, poti vizita parcurile si muzeele si te poti aventura in necunoscut.

7. Madrid

Madridul este un oras mai putin vizitat de turisti, insa nu mai putin atractiv. Trebuie neaparat sa incerci bucataria locala, sa mananci churros si sa bei o ciocolata calda pe strada, sa servesti tapas intr-un bar si sa te distrezi pe cinste. Vei avea o vacanta de neuitat la Madrid!

8. Munchen

Capitala landului Bavaria te asteapta cu celebra Piata Maria, cu biserici faimoase, cu Gradina Englezeaca uluitoare, cu o bere extraordinara si cu preparate locale gustoase. O vacanta in Munchen iti poate oferi tot ce ai visat!

9. Praga

Praga este un oras romantic si boem, cu stradute pietruite, castele si poduri, cu gradini inflorite, restaurante excelente, bere buna, hoteluri pe toate gusturile si atractii incredibile. Petrece o vacanta romantica la Praga si nu o vei uita nicioadata!

10. Budapesta

Chiar daca ai mai fost la Budapesta, orasul nu inceteaza sa surprinda placut. Fa o plimbare pe Dunare, incearca bunatatile lor in restaurante elegante, petrece dupa-amiezele in cafenele de poveste si relaxeaza-te. Budapesta este o alegere excelenta!

Tu unde mergi de Paste cu Veltravel? 🙂

No Comments :