Plaja exotica cu ape turcoaz

Top 10 Revelion LAST MINUTE!

Inca nu te-ai hotarat ce faci de Revelion? Veltravel.ro vine cu solutii: Top 10 destinatii Revelion Last Minute. Desi mai sunt doar cateva zile pana la sfarsitul anului, noi iti propunem cateva oferte LAST MINUTE greu de refuzat, in locatii de poveste, pentru ca tu si cei dragi tie sa petreceti o noapte magica, de neuitat! Iata mai jos detalii.

Top 10: Revelion LAST MINUTE!

1. Roma

Roma este unul dintre cele mai vechi si mai interesante orase din Europa, extrem de bogat in cultura, traditii si monumente istorice. Roma este un oras maret,  cu mult sex-appeal, este cea mai importanta destinatie turistica a Italiei si are unele dintre cele mai vizitate muzee din lume. Un weekend petrecut la Roma va insemna pentru tine plimbari memorabile, o lectie de istorie, cea mai buna pizza din lume, un espresso perfect, cladiri impresionante, oameni veseli, baruri si restaurante celebre si nopti romantice. Capitala Italiei arata perfect in orice anotimp, iar muzeele, palatele si stradutele orasului te asteapta sa le vizitezi.

Cele mai bune oferte aici!

2. Istanbul

Istanbul-ul – orasul de pe doua continente – este fascinant! O spun toti cei care au ajuns cel putin o data in orasul turcesc. Asta pentru ca dupa prima vizita, sigur iti vei dori sa te reintorci, pentru ca orasul acesta te cucereste din primele momente. Exotic, colorat, plin de mistere, fascinant si mereu surprinzator – Istanbul-ul va fi greu de descoperit intr-o singura vizita!

3. Milano

Milano – Capitala modei” este o eticheta pe care orasul din nordul Italiei pare sa o poarte cu mandrie. Daca ai fost vreodata in Peninsula, atunci sigur ai vazut ca italienii chiar sunt bine imbracati. “Shopping la Milano”  este o alta eticheta, de data asta pusa de mai toate agentiile de turism care au in oferta o vacanta aici. Si daca tot am adus vorba despre shopping, Mecca cumparaturilor Europei par sa fie celebrele Galerii acoperite Vittorio Emanuelle. Sunt in buricul târgului, asa ca nu ai nicio sansa sa le ratezi. Iar in primele zile din ianuarie s-ar putea sa prinzi reduceri serioase! Intra sa vezi ofertele noastre!

4. Munchen

Munchen este capitala Bavariei si al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin si Hamburg. In plus, este un oras incarcat de istorie si cultura, iar acum se desfasoara aici celebrul eveniment Oktoberfest. Nu rata un city break in Munchen si vei fi uimit de atata frumusete! La sfarsitul lui noiembrie isi deschide portile in Munchen una dintre cele mai frumoase piete de Craciun din Europa. Arhitectura cladirilor din jur, luminile spectaculoase, dar si oamenii fericiti care se aduna in jurul bradului de Craciun – toate alcatuiesc un tablou viu, perfect – pe care trebuie sa il vezi!

5. Venetia

Venetia este unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Este seducator, cu lumini ireale, cu poduri romantice, hoteluri de un lux orbitor, cu piete stralucitoare, incarcate de istorie, cu muzica, veselie si oameni superbi! Nu cred ca exista persoana in aceasta lume care sa nu-si doreasca sa viziteze Venetia. Daca ti-ai propus si tu o escapada romantica in acest oras, atunci fa acum o rezervare si pregateste-te sa fii fascinat de Venetia!

6. Larnaca

Larnaca este al treilea oras ca marime din Cipru, dupa Nicosia si Limassol. Aici temperaturile sunt usor mai scazute ca in celelalte regiuni ale insulei, creand astfel un mediu mult mai placut. In Larnaca nu exista doar plaje si hoteluri frumoase, ci si atractii culturale ca: Biserica Saint Lazarus; Catacomb of Phaneromeni Church; Hala Sultan Tekke; Kamares Aqueduct; Fort of Larnaca.

7. Limassol

Limassol este al doilea oras ca marime din Cipru si este situat in Golful Akrotiri, pe coasta de sud a insulei. Este un port important la Marea Mediterana si turismul este foarte dezvoltat in zona. In ultimii ani, o multime de hoteluri elegante s-au construit in Limassol, atragand turisti din toata lumea. Pe langa muzee interesante, plaje de vis, taverne si restaurante, aici veti gasi si o viata de noapte intensa si, mai ales, festivaluri gastronomice si culturale.

8. Ayia Napa

Ayia Napa este un resort faimos, din cel mai estic punct al coastei de sud a Ciprului. In ultimii ani a devenit cunoscuta ca o destinatie speciala de vacanta pentru familii, insa are si o viata de noapte vibranta. In plus, are o densitate uimitoare de plaje cu steag albastru, iar sporturile acvatice sunt foarte practicate aici (skiing, windsurfing, scuba). Petrecerile pe plaja sunt renumite in lumea intreaga, iar Cape Greco se afla la doar 10 minute de centrul Ayia Napa – fiind una dintre cele mai importante atractii ale insulei.

9. Bansko

Bansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, cu hoteluri frumoase, partii excelente si privelisti superbe. Daca vrei si tu sa iti petreci Revelionul in Bansko, fa acum o rezervare pentru a avea garantata cazarea la un hotel elegant, la cele mai bune preturi!

Aflata la o altitudine de 925 metri deasupra nivelului marii, statiunea montana Bansko este destinatia numarul 1 in materie de ski din Bulgaria, avand cel mai bun si cel mai modern centru de ski din toata tara. In ultimii ani investitii masive au fost facute in zona de catre YULEN, compania care administreaza domeniul skiabil, ajungandu-se astfel sa se schieze pe inaltimi de peste 2500 metri, pe o retea de partii de peste 65 km.

Oferte Bansko aici!


10. Borovets

Borovets este un resort de ski foarte modern din Muntii Rila, situatin Provincia Sofia, la o altitudine de 1350 de metri si la 73 de km de Sofia. Aici vei gasi hoteluri de lux, restaurante elegante, baruri, magazine unde poti face shopping nelimitate, dar si multe partii superbe, speciale pentru marii iubitori de ski.

Conditiile pentru sporturile de iarna sunt excelente! In Borovets poti incerca: ski, night-ski, snowboarding, cross-country skiing, ski jumps si biathlon, ski-doo etc.

Foto: panoramio.com

No Comments :