Top 10 Romania!

Daca te-ai hotarat sa-ti faci vacanta in Romania anul acesta, iata care sunt cele mai interesante destinatii din tara noastra. Veltravel are cele mai bune preturi la cazari si te invita sa redescoperi zonele de poveste ale Romaniei.

Top 10 Romania!

1. Constanta si Mamaia

Foarte multi dintre noi obisnuiesc sa mearga anual pe litoralul romanesc. Vremea este perfecta, hotelurile, teresele si marea te asteapta! Iti recomand sa mergi in Constanta sau Mamaia, sa sarbatoresti ultimele zile de vara pe plaja si sa te bucuri de vacanta ta in siguranta.

2. Brasov si Poiana Brasov

Brasovul este un oras extrem de frumos, incarcat de istorie si cu peisaje magnifice. Petrece un concediu de neuitat in orasul de pe Tampa, la terasele elegante de aici, iar apoi da o fuga in Poiana Brasov, unde in timpul saptamanii sunt destul de putini turisti.

3. Baile Felix

Baile Felix este o localitate si o statiune balneo-climatica din judetul Bihor, Transilvania. Se afla la 8 km de municipiul Oradea si este cea mai mare statiune balneara cu regim permanent din Romania, situandu-se pe locul doi, dupa litoralul Marii Negre, in privinta numarului locurilor de cazare din Romania. Aici se trateaza diverse boli, dar turistii merg si pentru o perioada de relaxare profunda.

4. Predeal

Predealul este una dintre cele mai frumoase statiuni montane de pe Valea Prahovei si orasul aflat la cea mai mare altitudine din Romania. Pensiunile si hotelurile din Predeal te asteapta sa petreci aici sfarsitul verii si sa te bucuri de liniste si seri frumoase alaturi de prieteni si familie.

 

5. Sibiu si Sighisoara

Sibiul este considerat de multi cel mai frumos si mai elegant oras din Romania. Micut, cochet si cu o arhitectura de top, Sibiul ne reprezinta cu succes peste hotare. Daca vrei sa faci si tu parte din poveste, petrece sfarsitul verii la Sibiu si da o fuga si la Sighisoara. Te vei bucura ca un copil.

6. Moeciu

Moeciu este o comuna din judetul Brasov, in care s-a dezvoltat foarte mult turismul rural, in ultimii ani. Cadrul natural este deosebit, iar oamenii foarte primitori. Daca vei alege o vacanta in Moeciu te vei relaxa cu siguranta. In plus, poti inchiria o vila doar pentru familia si prietenii tai!

7. Deva si Sovata

Un road trip intre Deva si Sovata (219 km) este perfect pentru aceasta toamna. Vei trece prin Alba Iulia si poti sa mergi si in Sighisoara. Insa ambele orase, atat Deva, cat si Sovata, merita o oprire de cateva zile.

8. Bran

Branul este o localitate din Judetul Brasov, aflata la 30 de km de oras. Castelul Bran, principalul simbol al zonei, a fost ridicat in secolul al 13-lea si se afla pe o culme abrupta, protejand cetatea medievala si fiind sursa multor legende. Pentru o vacanta de poveste, va recomand sa mergeti in Bran!

9. Delta

Daca visezi la o vacanta de poveste in Delta, sfarsitul lui august este perfect pentru o aventura. Veltravel are cele mai bune preturi la cazari.

10. Moldova & Bucovina

O importanta zona istorica a Romaniei – Moldova – va asteapta cu bratele deschise si cu cele mai frumoase biserici din tara. In plus, daca mergeti in Bucovina, va recomand sa vizitati manastirile superbe – Voronet, Putna, Varatec, Sucevita sau Moldovita. Localnicii sunt primitori, iar casele acestora senzationale.

Vei fi uimit cat de frumoasa s-a facut Gura Humorului.

No Comments :