Plaja exotica cu ape turcoaz

Top 3 destinatii pentru Revelion!

Cand te gandesti la Top 3 destinatii pentru Revelion cu avion tip charter, te gandesti la o calatorie inedita pentru sfarsitul de an. Se spune ca asa cum iti vei petrece noaptea de Revelion, asa iti va merge tot anul. Si atunci noi ne-am gandit sa-ti propunem 3 destinatii romantice, sofisticate si incarcate de istorie pentru a incepe Noul An asa cum visezi. Iata despre ce este vorba.

Top 3 destinatii pentru Revelion!

1. Praga

Praga este un oras extrem de romantic, in care te poti relaxa alaturi de persoana iubita. Fie ca te plimbi pe stradutele celebre ale centrului vechi, fie ca admiri monumentele acoperite de zapada sau inlaturi orice urma de stres la un hotel elegant, Praga te asteapta cu portile deschise.

Veltravel.ro iti propune un pachet avantajos pentru Revelion, cu transport cu avionul si cazare incluse.

Rezervari aici!

2. Paris

Superbul, minunatul Paris te asteapta sa incepi Noul An in stil mare. Poti merge de Revelion sa admiri Turnul Eiffel si sa bei o sticla de sampanie,  poti sa petreci toata noaptea la hotel sau in restaurantele desavarsite ale „orasului iubirii”. Terasele sunt deschise si iarna, muzeele, barurile, galeriile de arta si mall-urile te vor intampina cu decoruri de basm.

Veltravel.r0 iti recomanda un pachet pentru Revelion cu avion si cazare incluse!

Detalii si rezervari aici!

3. Antalya

Antalya nu este doar un superb oras de pe coasta Mediteranei, ci si al treilea cel mai vizitat oras al lumii, care a reusit sa surclaseze New York-ul. Este un resort elegant, incarcat de istorie si traditii, iar vremea in decembrie este perfecta. Temperaturile sunt cuprinse intre 15 si 24 de grade! Daca iti doresti un Revelion la malul marii, iata ce iti recomandam…

Veltravel.ro iti porpune un pachet de Revelion cu avion si cazare, la un pret imbatabil.

Detalii si rezervari aici!

Foto: panoramio.com

No Comments :