Top 7: Vacanta ta magica in Abu Dhabi

Capitala Emiratelor Arabe Unite este un oras senzational, plin de viata, cu o multime de atractii, cu hoteluri de poveste si plaje superbe. Daca alegi sa vizitezi Abu Dhabi in noiembrie-decembrie, vei descoperi si preturi senzationale la toate magazinele, dar si o vreme perfecta de plaja.

Iata de ce sa alegi o vacanta in Abu Dhabi:

1. Sheikh Zayed Grand Mosque

Cea mai populara atractie a orasului este uriasa moschee Sheikh Zayed. Constructia a durat 20 de ani si s-a deschis in 2007, putand adaposti peste 40K de credinciosi. Sunt disponibile tururi ghidate, si poti vizita chiar si biblioteca impresionanta de aici.

2. Louvre Abu Dhabi

Cel mai spectaculos muzeu din Middle East cuprinde colectii din intreaga istorie a umanitatii. Pe langa statui egiptene si tablouri de Picasso, vei gasi si arhitectura contemporana sau galerii cu bijuterii din argint.

3. Mangrove Kayaking Tours

In afara orasului, vei descoperi o cu totul alta lume. Mangrovele sunt spectaculoase si poti merge cu barca timp de 2 ore pentru a descoperi fauna locala. Exista si tururi de noapte senzationale!

4. Ferrari World

Parcul tematic ofera pasionatilor de Formula Unu aventuri dintre cele mai spectaculoase. Vei gasi aici piste interminabile, roller-coasters, dar si o colectie de masini Ferrari inca din 1947.

5. Observation Deck at 300

Construita ca un „raspuns” la Burj Khalifa din Dubai, puntea de observatie din Abu Dhabi se afla la etajul 74 al hotelului Jumeirah at Etihad Towers. Daca esti oaspete al hotelului, intrarea este gratis. Daca nu, trebuie sa stii ca in biletul de intrare ai inclusa mancare si bautura la restaurantul de la etajul 74.

6. Yas Island

Yas Island este locul in care sa mergi la plaja sau la petreceri la cele mai luxoase hoteluri din Abu Dhabi. Tot aici poti vedea si Yas Marina Circuit, dar si celebrul Yas Mall.

7. Desert Safari

Calatorii care aleg Abu Dhabi ca destinatie, o fac mai ales pentru bucuria de a merge in desert, fie in Liwa Oasis, fie in Al Khatim Desert. Exista o multime de tururi ghidate, iar noi iti recomandam Evening Desert Safari – dureaza 6 ore, si ai parte de cina in desert si dansuri.

Daca esti pasionat de istorie, nu ocoli Heritage Village – o replica autentica a unui sat de beduini, care iti va reda imaginea Emiratelor inainte de industrializare.

Veltravel te asteapta cu cele mai bune oferte pentru vacanta ta de poveste in Abu Dhabi, tot ce trebuie sa faci este sa alegi perioada perfecta pentru tine.

No Comments :