Transporta-ti echipamentul sportiv de iarna gratis cu Tarom!

Transporta-ti echipamentul sportiv de iarna gratis cu Tarom! Se apropie cu pasi repezi acel sezon in care ne grabim cu totii spre partii. In care ne bucuram de zapada, de schi, de munte, de vacante active sau relaxante, la o cana de vin fiert. De fiecare data, transportarea propriului echipament de sport peste hotare a fost o problema, din cauza costurilor suplimentare. Acum, Tarom-ul vine cu o oferta foarte buna, zicem noi: transport gratis al schiurilor, claparilor sau placii de snowboard. Iata detalii.

Transporta-ti echipamentul sportiv de iarna gratis cu Tarom!

In sezonul de iarna 2012-2013, Compania Tarom acorda fiecarui pasager posibilitatea transportarii gratuite a unui echipament sportiv de iarna, pe zboruruile operate RO intre Romania si Kiev, Viena, Lyon, Heathrow Londra, Munchen si Sofia, in limita a 23 de kg, suplimentar fata de norma de bagaj standard acceptata gratuit.

Echipamentul sportiv de iarna pe care il poti transporta gratis consta in:

– o pereche de schiuri + o pereche de clapari + o pereche de bete SAU

– o placa de snowboard + o pereche de clapari.

Acceptarea gratuita a acestor echipamente sportive se va face in limita capacitatii disponibile, in functie de tipul de avion. Deci, cu cat va veti face rezervarile mai repede, cu atat veti avea sansa sa beneficiati de aceasta oferta!

Iata mai jos cateva oferte pentru statiuni montane, unde puteti sa va bucurati de partii excelente si de tot confortul, pentru o vacanta de vis!

Hoteluri in Borovets.

Cazare in Innsbruck.

Alte oferte!

No Comments :