Plaja exotica cu ape turcoaz

4 Alegeri inspirate pentru vacanta ta in Grecia!

Daca te-ai hotarat sa-ti petreci #Vara2019 in Grecia, Veltravel are pentru tine cateva propuneri interesante. Insule superbe, apusuri de neuitat, nisip fin, taverne cu bucate delicioase, peisaje care iti taie rasuflarea, hoteluri elegante, petreceri pana in zori. Acum este momentul sa-ti rezervi vacanta de vis!

Iata 4 alegeri inspirate pentru #Vara2018 in Grecia:

1. Lefkada

Lefkada este o insula mica, aflata pe coasta de vest a Greciei, in Marea Ionica si este legata de continent printr-un ponton, de pe care privelistile sunt uluitoare. Cel mai mare resort de pe insula este Nidri, de unde poti vedea la apus insula Skorpios, detinuta de Onassis, dar si alte insule desavarsite, virgine si spectaculoase ale Greciei.

La sud de Nidri se afla cunoscutul resort Vasiliki, celebru pentru windsurfingul practicat aici. Insula se termina cu Lefkada Cape, de unde poeta Sappho s-ar fi aruncat de pe stanci, conform legendei.

Cea mai frumoasa plaja este Porto Katsiki si se afla pe coasta de vest a insulei Lefkada. Nisipul alb si fin, scaldat de ape de un albastru incredibil iti garanteaza o vacanta de poveste si fotografii unice!

2. Halkidiki

Peninsula Halkidiki este celebra pentru Muntele Athos, pentru plajele sale uluitoare si pentru resorturile primitoare, pentru toate bugetele. In plus, se afla aproape de noi!

Golfurile largi, apele limpezi si plajele cu nisip fin alcatuiesc un peisaj memorabil. Este o zona foarte potrivita pentru vacantele cu familia.

3. Corfu

Corfu are o linie de coasta de peste 200 de km, incluzand plaje ascunse in golfuri de poveste, dar si varfuri inalte – stanci de peste 900 de metri, scaldate de Marea Ionica. Unele zone sunt domoale, cu plaje cu nisip fin, pensiuni si hoteluri chic, iar altele sunt salbatice si abrupte, alcatuind un peisaj impresionant.

Orasul vechi Corfu este o imbinare de strazi pietruite, cladiri medievale, curmali si maslini, cu un aer boem si romantic. Gradinile, portul si vilele seducatoare alcatuiesc o oaza de liniste si pace, care te va fermeca.

4. Zakynthos

Geografia insulei Zakynthos este foarte ofertanta – aflandu-se la doar 20 de km de continent, in Marea Ioniana, iar cel mai inalt punct al sau fiind Varful Vrachionas, de 758 de metri.

In partea de vest gasim un platou montan cu peisaje incredibile, iar in est ne putem relaxa pe plaje superbe sau putem merge pe dealuri izolate, cu vederi de vis asupra Insulei Zeilor.

Principala atractie turistica a Insulei Zakynthos este Plaja Navagio. Este, de fapt, o pestera in partea de SV a insulei, izolata de stanci uriase si accesibila doar cu o barca de mici dimensiuni. Plaja are un nisip alb extrem de fin si este inconjurata doar de ape turcoaz.

Tu ce alegi pentru #Vara2019?

No Comments :