Plaja exotica cu ape turcoaz

Unde mergem la plaja in Grecia

Grecia este una dintre cele mai frumoase si mai romantice tari din Europa, datorita traditiilor sale, a oamenilor primitori, a peisajelor care iti taie respiratia, e resorturilor elegante, dar – mai ales – a plajelor de poveste. Mai jos veti gasi cateva dintre cele mai interesante plaje grecesti, locatii perfecte pentru tine si familia ta, daca visati la un sejur de poveste in Grecia. Cu siguranta veti gasi inspiratie in aceste fotografii si veti petrece si anul acesta o vacanta de neuitat sau macar un weekend de vis in Grecia. Iata mai jos unde mergem la plaja in Grecia in 2019.

 Unde mergem la plaja in Grecia

 

1. Porto Katsiki, Vasiliki, Insula Lefkada – este o insula din vestul Greciei, iar cel mai mare oras din apropiere este Patra.

 

2. Plaja Navagio, Insula Zakynthos – se afla in SV-ul Greciei, tot in apropiere de orasul Patra, aceasta plaja este fara indoiala una dintre cele mai frumoase din lume.

 

3. Super Paradise beach, Mykonos – Mykonos este una dintre cele mai interesante insule ale Greciei, o insula a petrecerilor, aflata in Marea Egee, in partea de SE a Greciei, in apropiere de Atena.

 

4. Red beach, Santorini – Santorini este insula celebra a Greciei, cu apusuri dramatice si case albe, incremenite in timp, aflata in sudul extrem al tarii si care ofera peisaje spectaculoase.

 

5. Elafonissos beach, Insula Elafonissos – se afla in sudul Greciei, lipita practic de continent, iar plajele sunt incredibil de frumoase.

 

6. Balos beach, Creta – plaja se afla in nordul celei mai mari insule a Greciei, este pustie si impresionanta.

 

7. Myrtos beach, Insula Kefalonia – aflata in sudul tarii, insula ofera peisaje de vis si o plaja perfecta, cu nisip alb.

 

8. Fakistra beach– se afla in centrul tarii, pe partea de est, intre Salonic si Atena, iar stancile si nisipul auriu creaza un cadru natural perfect pentru un concediu asa cum ai visat.

 

9. Petroulades beach, Corfu – insula se afla in vestul Greciei si are plaje albe, inconjurate de stanci de calcar si vegetatie bogata. Apele turcoaz sclada intinderile de piatra si nisip.

 

10. Tsigrado beach, Insula Milos – se afla in SV-ul Greciei, iar la plaja ascunsa intre stanci se poate ajunge doar cu barca.

Orice plaja veti alege, Grecia va asteapta cu bratele deschise! Hai si tu cu Veltravel.ro in vacanta!

No Comments :