Plaja exotica cu ape turcoaz

Unde pot merge la plaja de Revelion?

Intrebarea multor clienti de-ai nostri: unde pot merge la plaja de Revelion? Mai sunt doar cateva zile pana la sfarsitul anului, insa nu este prea tarziu sa-ti organizezi o mica escapada. Iata unde poti ajunge rapid, in Europa, pentru un Revelion la malul marii.

Unde pot merge la plaja de Revelion?

 

1. Grecia

Temperaturile sunt prietenoase, turistii – foarte putini, iar plajele superbe ale Greciei te asteapta cu apusuri fasicinante, nisip fin si petreceri pe cinste. Grecii sunt foarte primitori si exuberanti, iar tu vei avea un sfarsit de an minunat!

2. Lisabona & Faro & Costa Algarve, Portugalia

Este o zona incredibil de frumoasa si linistita. Vei avea parte de un Revelion incantator, dar si de o calatorie fascinanta. Poti vizita orasele Portugaliei, coasta Atlanticului cu peisajele sale uluitoare, iar noaptea de Anul Nou o pot petrece intr-un bar de Fado din Lisabona.

3. Madeira, Portugalia

Madeira este o insula in Oceanul Atlantic, care a intrat in Cartea Recordurilor pentru focurile sale spectaculoase de artificii din noaptea de Revelion. Deci este o destinatie perfecta pentru sfarsitul anului! Vremea este superba, iar gradinile Madeirei te asteapta cu portocale si lamai.

4. Sicilia, Italia

In sudul Italiei iarna nu vine niciodata. Plajele linistite din Palermo, Marsala, Catania sau Siracuza te asteapta sa faci picnicuri lungi, sa te distrezi si sa simti aerul proaspat si briza Mediteranei. Mancarea fabuloasa, vinurile bune si localnicii deosebiti te vor incanta cu siguranta!

5. Istanbul & Antalya, Turcia

Poti merge de Revelion pe plajele din Antalya, hotelurile si-au pregatit deja ofertele pentru Revelion. Vremea este excelenta, insa nu mai este atat de aglomerat ca in august. Daca nu vrei sa stai pe plaja in noaptea dintre ani, poti merge la un restaurant traditional din Istanbul.

6. Azore, Portugalia

Insulele Azore sunt exotice si frumoase! Poti alege sa zbori pana la Lisabona, iar apoi sa iei un charter pana in insule. Un Revelion aici te va relaxa cu siguranta. Plajele sunt excelente, iar vremea tine cu tine!

7. Tenerife, Canare, Spania

Daca nu ai ajuns in Tenerife pana acum, iti recomand cu drag sa mergi! Insula are de toate pentru toti: munte, mare, plaje incredibile, restaurante de lux si taverne, baruri si cluburi de noapte, hoteluri de lux si budget, orasele istorice sapate in munte. Singura problema ar fi ca va trebuie sa stai minim doua saptamani ca sa vezi insula.

No Comments :