Plaja exotica cu ape turcoaz

Vacanta de sarbatori. Idei de Revelion

Nu mai e mult si vine vacanta de sarbatori. Idei de Revelion? Mai sunt doar cateva zile si sunt convinsa ca multi dintre voi nu si-au facut inca planuri, asteptand o oferta interesanta si de nerefuzat. Fie ca ai vrea sa calatoresti de Revelion intr-o locatie inedita, fie ca nu iti doresti prea tare sa pleci din orasul tau – iata mai jos cateva idei rapide pentru Revelion!

Idei de Revelion!

1. Tenerife, Spania

Insula te asteapta cu temperaturi ideale si cu plaje superbe. Tot ce trebuie sa faci este sa iti iei bilete de avion si sa faci o rezervare la cazare. In Tenerife, atat in nord, cat si in sud, se gasesc sute de hoteluri pe toate gusturile si… buzunarele. Ai ce vizita in Tenerife, iar daca nu vrei sa fii activ, atunci poti sta toata ziua la plaja!

2. Paris, Franta

Ce spui de un Revelion langa Turnul Eiffel, cu o sticla de sampanie si cateva prajituri gustoase? Este nemaipomenit, chiar daca frigul te va trimite rapid in hotel. Grabeste-te sa prinzi un zbor si o camera libera, pentru ca multi turisti isi doresc sa petreaca sfarsitul anului in orasul indragostitilor.

3. Amsterdam, Olanda

Capitala distractiei si a cluburilor te asteapta sa te distrezi pe cinste. Merita sa mergi in Amsterdam chiar si numai pentru doua nopti, pe 31 decembrie si pe 1 ianuarie. Vei gasi o atmosfera cosmopolita, oameni fericiti si petreceri incendiare!

4. Londra, Anglia

Cel mai vizitat oras din Europa pregateste artificiile pentru ultima noapte din an si te asteapta sa petreci in centrul Londrei, alaturi de alte mii de oameni, dornici de distractie.

5. Bucuresti, Romania

Si Capitala noastra iti pregateste surprize: artificii, concerte, brazi impodobiti si luminite. Toate hotelurile, cluburile de noapte si restaurantele si-au pregatit meniul de Revelion si te asteapta sa te distrezi pana in zori.

6. In orasul tau!

Daca nu vrei sa stai acasa de Revelion, dar nici sa pleci prea departe, ce-ar fi sa inchiriezi un apartament in orasul tau si sa te distrezi acolo in doi sau cu prietenii. Cheltuielile nu vor fi mari, insa petrecerea va fi pe cinste!

No Comments :