Plaja exotica cu ape turcoaz

Vacanta de vara: Italia, Franta, Austria, Israel sau Filipine?

Te-ai gandit unde iti vei petrece vacanta de vara? Noi iti propunem Italia, Franta, Austria, Israel si Filipine. Acum este cel mai bun moment pentru a-ti implini visele si a face rezervari pentru un concediu de neuitat. Iar daca iti este greu sa alegi o destinatie sau vrei sa incerci ceva nou, sa descoperi un loc minunat, unde sa ai parte de surprize frumoase, iata ca ne-am gandit la tine si iti propunem cinci destinatii superbe, care te vor fascina. Inspira-te si hai in vacanta!

0

Vacanta ta de vara!

1. Campania, Italia

Magnifica regiune din Italia ofera cate ceva pentru fiecare – Coasta Amalfitana pentru iubitorii peisajelor de vis, Napoli pentru gurmanzi, maretia naturii oglindita in vulcanul Vezuviu sau Pompeii pentru iubitorii de istorie si arheologie. Iar din aprilie pana in septembrie poti asista la numeroase festivaluri, spectacole, concerte si mese organziate in aer liber. Campania este o bucurie pentru suflet! Daca nu ai ajuns pana acum in aceasta regiune din Italia, trebuie sa o faci!

1

2. Corsica, Franta

Profitand de cultura franceza si de cea italiana, insula din Mediterana este de o frumusete salbatica, unica, magica. Locul de nastere al lui Napoleon nu te va lasa sa te plictisesti nicio secunda! Ce poti face aici? Te poti relaxa la plaja, poti face sporturi acvatice sau catarari pe munte, poti admira peisaje fabuloase de pe parapanta sau calare. Este o destinatie potrivita pentru cei aventurosi, pasionati de istorie, dar si pentru cei care doresc sa se relaxeze, alaturi de familie si prieteni.

2

 

3. Carinthia, Austria

Desi se afla intr-o tara destul de scumpa, Carinthia este o regiune cu preturi prietenoase. Este o destinatie de vacanta perfecta perfecta pentru tine, daca iubesti lacurile cu apa limpede, muntii semeti cu varfuri acoperite de zapada, peisajele care iti taie respiratia si hotelurile superbe, elegante si primtoare. Poti sa mergi la echitatie, sa te plimbi sau sa faci trekking pe munte.

3

4. Negev, Israel

Negev este un desert in plina transformare. In numai doua decenii oamenii au reusit sa construiasca sate eco, spa-uri luxoase, sa planteze o multime de copaci si chiar vita de vie. Profita de vremea excelenta si viziteaza aceasta regiune in care natura si omul au dat ceea ce au avut mai bun. Vei fi fascinat de atata frumusete si maretie!

4

 5. Palawan, Filipine

Palawan este un arhipelag de insule tropicale nu foarte populate de turisti. Transportul din Manila este scurt si rapid si te poti bucura de plaje ca in filme si de peisaje fantastice. Daca Thailanda si Malaysia sunt mult prea aglomerate si… comune pentru tine, atunci Palawan ti se potriveste perfect. Plaje imense doar pentru tine, apusuri magnifice, oameni simpli si frumosi. Incearca!

5

Foto: panoramio.com

No Comments :