Vacanta ta exotica in Buenos Aires

Buenos Aires, Capitala Argentinei si „Parisul Americii de Sud” le are pe toate: cultura, istorie, restaurante bune, moda si hoteluri chic. Buenos Aires ofera ceva oricarui tip de calator si oricarui buget. Daca visezi la o vacanta exotica aici, iata ce sa faci 🙂

1. Viziteaza Plaza de Mayo

Piata centrala Plaza De Mayo este simbolul Buenos Aires-ului. Este situata in fata centrului guvernamental Casa Rosada, celebra pentru discursurile tinute de Eva Perón de la balconul ei. Actual de culoare roz, Casa Rosada simbolizeaza unirea Argentinei, prin amestecarea culorilor alb cu rosu, culorile partidelor opozante din Argentina.

2. Savureaza vraja generatiei de aur, in Recoleta

Bulevardele largi, vilele maiestuoase si hotelurile din buricul targului le gasesti in Recoleta, cel mai frumos cartier rezidential din Buenos Aires. Dar principala atractie turistica o reprezinta cimitirul Recoleta, celebru pentru mormintele de deasupra solului, unde si-a gasit pacea elita Argentinei.

3. Viziteaza colorata La Boca

Cartierul ‘muncitorilor’ La Boca este un paradis al culorilor, cu o istorie bogata a colonizatorilor genovezi. Caminito, atractia turistica principala, este plina de cafenele, restaurante si de magazine ale mestesugarilor.

4. Relaxeaza-te in Puerto Madero

Cel mai sexy cartier din Buenos Aires iti ofera cladiri inalte, baruri si hoteluri, restaurante langa apa si o oaza de liniste. Atractia principala este Puente de la Mujer, care leaga cartierul de centru, dar plusul il reprezinta linistea fata de centrul orasului.

5. Participa la un spectacol de tango

Pentru o experienta autentica in Buenos Aires, trebuie sa asisti la un spectacol senzual de tango. Iar cei mai ambitiosi vor gasi in Buenos Aires nenumarate scoli de tango.

Orice ai alege sa faci in Buenos Aires, cu siguranta vei avea o vacanta exotica, plina de culoare si muzica. Iar #Veltravel te asteapta cu cele mai bune oferte avion + cazare.

No Comments :